HPG en FPG Agenda

Forum for the future of Agriculture

dinsdag 28 maart 2017 | Brussel

Het jaarlijkse, toonaangevende Forum for the Future of Agriculture (FFA) keert terug naar Square (Brussels Meeting Centre) op dinsdag 28 maart 2017, voor weer een stimulerend debat over de toekomst van de Europese en mondiale landbouw. FPG-leden kunnen zich nu gratis online inschrijven. Zie ook dit artikel.

Lees meer...

Landgoeddag

zaterdag 8 april 2017, 10:00 – 15:00 | Landgoed de Boom (Leusden)

Halfjaarlijkse dag voor landgoedeigenaren, met een inhoudelijk programma in de ochtend, een lunch, en een rondleiding over Landgoed de Boom in de middag. Ditmaal gaat het 's ochtends over groen erfgoed (de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed is te gast) en wordt u bijgepraat over de introductie van de 'Nederlandse Landgoederen' (het in november gepresenteerde merk). Bekijk de uitnodiging. 

Fête de la Nature

zaterdag 20 mei 2017

Fête de la Nature is een festival dat bestaat uit talloze lokaal georganiseerde evenementen waarmee mensen op een feestelijke en verrassende manier in contact komen met de natuur. Traditioneel doen ook diverse landgoederen en andere particuliere natuurterreinen mee. Meer informatie voor zowel bezoekers als geïnteresseerde beheerders is te vinden op http://www.fetedelanature.nl

Algemene Ledenvergadering FPG

zaterdag 20 mei 2017 | Maatschappij van Weldadigheid

Vooraankondiging

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!