FPG Agenda

Algemene Ledenvergadering FPG

zaterdag 15 augustus 2020
Locatie: Landgoed Mariënwaerdt, Beesd

Op zaterdag 15 augustus is de Algemene Ledenvergadering van de FPG op Heerlijkheid Mariënwaerdt, het prachtige familielandgoed in de Betuwe. Lees hier het interview met directeur/eigenaar Frans baron van Verschuer dat eerder verscheen in De Landeigenaar.

In de ochtend is de reguliere ALV in de Hooge Schuur. Na de lunch volgt de Bijzondere ALV. Deze staat in het teken van het afscheid van Ronnie van Woudenberg, onze secretaris en oud-directeur, na een loopbaan van ruim 40 jaar gaat hij met pensioen. Het volledige programma volgt binnenkort.

Programma
10:15 u  Ontvangst
10:45 u  Opening
11:00 u  Huishoudelijk deel van ALV door Roel Robbertsen, voorzitter FPG 
Lunch
13:15 u  Opening van de Bijzondere ALV 
13:30 u  De Toekomst: Actief inspelen op gronddruk, door Krijn Poppe (Raad voor de Leefomgeving)
14:00 u  Feestelijk programma
15:15 u  Afsluiting met een drankje

Locatie
Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt
't Klooster 5
4153 RR Beesd

Aanmelden
De kosten voor deze dag (inclusief lunch) zijn € 25 pp. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan fpg@grondbezit.nl. Het (totaal)bedrag kunt u overmaken naar rekeningnummer NL71 ABNA 047.03.25.801 t.n.v. FPG te Ede o.v.v. 'ALV' en naam van de deelnemer(s).

Met inachtneming van de huidige protocollen van anderhalve meter afstand kunnen maximaal 100 personen in de Hooge Schuur samenkomen. Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst.  Uw inschrijving is pas definitief na bevestiging door ons. 

 

Ga terug