FPG Agenda

FPG & SKBL studiedag: Veiligheid op en rond landgoederen

dinsdag 24 maart 2020
Locatie: Theater Concordia te Haastrecht

In samenwerking met de Federatie Particulier Grondbezit organiseert sKBL deze studiedag.
Het gebruik/beheer van KBL wijzigen zich voortdurend en richten zich telkens opnieuw naar veranderde omstandigheden. Van oorsprong huizen waarin men zich veilig waande (kastelen) of waar men op afstand van de woelige stad genoot van het buitenleven (buitenplaatsen), zijn in onze tijd veel KBL geheel of gedeeltelijk publiekstoegankelijk. Die gastvrijheid brengt ook risico’s met zich mee.

Deze studiedag is bedoeld om kennis op te doen over de bewustwording van gevolgen bij veiligheidsrisico’s en hoe daarmee om te gaan. Wat valt er preventief te doen tegen vandalisme? Hoe ga je om met handhaving? Welke risico’s lopen eigenaren als er brand- of stormschade optreedt? Hoe kijken verzekeraars tegen zulke zaken aan? Op deze studiedag geven enige sprekers op basis van hun expertise en ervaring hun visie op het complexe palet, dat samenhangt met veiligheid op en rond KBL. De dag staat open voor eigenaren/bestuurders, beheerders, tuinbazen en eenieder die nauw betrokken is bij de instandhouding van een KBL. Zie hier het volledige programma.

De deelnamekosten bedragen voor donateurs van sKBL en leden van FPG € 60,- p.p. Niet-donateurs en niet-leden betalen € 80,-. Deze korting geldt voor maximaal 2 personen per donateur van sKBL of lid van FPG. 

Aanmelden kan via deze link.

Ga terug