GPG Nieuws

Cora Verweij neemt afscheid

Beste GPG-leden,

Donderdag 18 april was mijn laatste werkdag voor het GPG. Na twee weken vakantie begin ik op 6 mei bij mijn nieuwe werkgever, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters in Wageningen (NVR). Gelukkig houd ik daarbij een connectie met de landgoederen.

Met veel plezier heb ik de afgelopen acht jaren voor FPG en GPG op het secretariaat gewerkt. Naast de uiteenlopende secretariaatswerkzaamheden organiseerde ik samen met mijn collega’s zinvolle en mooie ledenbijeenkomsten en heb ik velen van u ontmoet. De bezoeken en rondleidingen waren een mooie ervaring om van dichtbij te zien en horen wat u eraan bijdraagt om uw particuliere landgoed in stand te houden. Dat doet u ieder op uw eigen manier en daardoor is elk landgoed anders. Dat vind ik steeds mooi om te zien en daar heb ik bewondering voor!
Bij de NVR ondersteun ik de directeur en twee beleidsmedewerkers bij hun werkzaamheden en ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en een goed verloop van de bijeenkomsten. Daar kan ik de ervaring en kennis die ik bij de FPG en het GPG heb opgedaan, gebruiken om me verder te ontwikkelen.
Ik vind het prettig dat ik weer bij een vereniging ga werken, in ‘hetzelfde maar breder’ vakgebied, en dat ik mij kan inspannen om voldoening te halen uit goed georganiseerde bijeenkomsten met tevreden bezoekers als resultaat!
Hartelijk dank ik u, mijn directe collega Bas van Gerwen en het bestuur van het GPG, voor het in mij gestelde vertrouwen en het prettige contact met u via e-mail of tijdens een ontmoeting. Graag tot ziens bij een volgende gelegenheid!

Een hartelijke groet,
Cora Verweij