HFG Nieuws

Even voorstellen

De nieuwe stafmedewerker van Het Friesch Grondbezit, de opvolger van Yvonne Wijchers stelt zich hier graag aan u voor.

Mijn naam is Maartje Schilder. Ik woon net buiten de provinciegrens van Fryslân in de Noordoostpolder en ben opgegroeid op een akkerbouwbedrijf. Sinds februari jl. ben ik actief als stafmedewerker voor Het Friesch Grondbezit en ik wil me via deze weg graag aan u voorstellen.
Opgegroeid op een akkerbouwbedrijf voel ik mij thuis in het landelijk gebied. Tijdens mijn hbo-studie Voeding & Diëtetiek heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met maatschappelijke thema’s rondom voedsel, zoals de obesitasproblematiek en eetcultuur. Mijn agrarische achtergrond en interesse in maatschappelijke thema’s verwacht ik te kunnen toepassen bij Het Friesch Grondbezit, waar een economisch duurzaam en maatschappelijk verantwoord beheer voorop staat.

Ik kijk er dan ook naar uit om de vereniging te ondersteunen, in het behartigen van uw belangen als lid van Het Friesch Grondbezit. Benieuwd ben ik naar de verscheidene mooie locaties in Fryslân. De komende tijd zal ik druk bezig zijn de vereniging en onze leden zo goed mogelijk te leren kennen. Ik nodig u daarom graag uit contact met mij op te nemen als u persoonlijk kennis wilt maken of vragen voor mij heeft. Ik ben te bereiken via hfg@grondbezit.nl, of telefonisch via 06-27072075. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en vrijdag.