HPG Nieuws

Nieuwe medewerker HPG

In april heeft HPG medewerker Diederik afscheid van ons genomen. Sinds juli neemt Manon van Balen zijn taken over. In dit artikel stelt ze zich voor.

Beste HPG-leden,
Ik ben Manon van Balen. Sinds vorig jaar zomer werk ik met veel plezier voor de FPG in de provincie Utrecht en Gelderland. Nu verruil ik het Gelderse voor het Hollandse.

Voor mijn werkzaamheden bij de FPG heb ik als communicatiemedewerker gewerkt bij Stichting AAP en Stichting Sympany. Om me verder te ontwikkelen heb ik een master Toegepaste Ethiek afgerond. Vanuit deze master heb ik stage gelopen op de afdeling Public Affairs van Natuurmonumenten. Hier heb ik mij voornamelijk beziggehouden met de Haagse politiek.

Het afgelopen jaar heb ik bij het UPG en het GPG veel projecten en dossiers opgepakt, zoals over bodembeheer, stikstof, toezicht, recreatie en erfgoed. Veel kennis en idee├źn kan ik meenemen naar de Hollanden en in andere onderwerpen kan ik me weer helemaal verdiepen. Ik heb veel zin om aan de slag te gaan in Noord- en Zuid-Holland. Heeft u vragen of tips voor mij of wilt u graag persoonlijk kennismaken, dan kunt u mij altijd bellen (06-20370337) of mailen (m.vanbalen@grondbezit.nl).