FPG Ledenvoordelen

Vanaf 2012 werd het lidmaatschap van de Federatie Particulier Grondbezit nog interessanter. De FPG heeft de dienstverlening aan haar leden en hun relaties namelijk uitgebreid met ledenvoordelen in de vorm van producten met (collectieve) korting.

We begonnen met een aantrekkelijk aanbod op het gebied van energie en verzekeringen. Het assortiment is inmiddels uitgebreid met uiteenlopende producten en diensten. De enige overeenkomst is dat ze interessante voordelen bieden aan FPG-leden en hun relaties, zowel financieel als kwalitatief.

Ook in 2015 werken we verder aan de uitbreiding van ons aanbod aan ledenvoordelen!

Hier vindt u nadere informatie over de FPG-ledenvoordelen:

Rol FPG

Wanneer u de FPG-voordeelpas benut, profiteert u daar niet alleen zelf van. De bemiddeling via de aanbieders van de verzekeringen en energie levert ook de FPG inkomsten op. Daarmee hopen we meer evenwicht te bereiken tussen de ambities die we met elkaar hebben gesteld en de beschikbare menskracht en middelen.

Voor deze voordeelproducten geldt dat deelnemers GEEN contract afsluiten bij de FPG. Houders van de FPG-voordeelpas kunnen profiteren van het assortiment aan voordelen. Het contract wordt met de betreffende aanbieders gesloten, zij zijn verantwoordelijk voor de geleverde producten en/of diensten.

FPG-voordeelpas

FPG-voordeelpas 2016
FPG-voordeelpas 2016

Om gebruik te kunnen maken van de FPG-voordeelproducten dient u te beschikken over een FPG-voordeelpas. Als lid van de FPG krijgt u de voordeelpas steeds aan het begin van het nieuwe jaar gratis toegestuurd.

Voor FPG-leden en hun relaties

Echter dit aanbod geldt niet alleen voor de leden van de Federatie. Ook hun kinderen, overige familieleden of andere personen (zoals een pachter) betrokken bij het bezit kunnen de FPG-voordeelpas aanvragen en zo gebruik maken van de voordelen. In hun aanvraag melden zij daartoe het lidmaatschapsnummer van het FPG-lid waar zij een relatie van zijn. Als relatie van de FPG betaalt u € 50,00 voor de pas. De vergoeding die u voor de pas betaalt, kunt u dubbel en dwars terugverdienen met de voordelen die de pas u biedt!

Voor nadere toelichting kunt u contact opnemen met de FPG-administratie, Terry Scholman of Cora Verweij, tel. 0318 – 578 550.

Om als relatie van een FPG-lid de FPG-voordeelpas aan te vragen, vult u dit formulier in.