UPG Nieuws

Huisvesting gezocht

Onlangs zijn wij na 20 jaar in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt, teruggekeerd naar Nederland met als tijdelijke huisvestiging het vakantiepark “Het grote Bos ” in Doorn. Wij in dit verband zijn: Wouter, Kiki, Koen (10) en Chris (8).

Op zoek naar een permanente woonplek, zijn we erop geattendeerd dat menig landgoed huisvesting biedt aan mensen die daarvoor in de plaats activiteiten op/voor dat landgoed verrichten. Dit is een concept wat ons inziens heel goed bij ons aansluit.

Wij zijn beiden afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Den Haag, en hebben tijdens ons verblijf in Dubai een eigen pad gekozen. Kiki werkt als professioneel systemisch coach en Wouter is actief als filmer/fotograaf/maker van fotoboeken.

Wij zijn uiteraard avontuurlijk ingesteld en hebben een grote belangstelling voor onze woonomgeving. Onze terugreis, per auto van Dubai naar Nederland, is daar een mooi voorbeeld van. Tevens denken wij dat onze eigen activiteiten qua flexibiliteit prima te combineren zijn met de taken die u, als landgoedbeheerder, voor ogen hebt.

Contact gegevens:
Wouter Kingma 06 12634884 / wouter@wouterkingma.com
Kiki Kesseler 06 8292 9793 / kiki@kikikesseler.com