UPG Nieuws

Rendement maken met duurzame werkplekken

12GoGreen realiseert en exploiteert duurzame werkplekken in een groene en inspirerende omgeving. We creëren unieke kleinschalige communities waar je zorgeloos kunt werken, ontmoeten en verbinden. Bent of kent u een grondbezitter waar ons concept mogelijk bij past? Wij komen graag in contact.

Voor ons initiatief met de naam 12GoGreen zijn wij op zoek naar geschikte locaties. Wat doet 12GoGreen?

12GoGreen realiseert en exploiteert kleinschalige en groene communities, met behulp van een landschapsarchitect creëren we als het ware een hofje. In deze communities liggen minimaal 10 tot maximaal 40 ‘tiny offices’ verspreid. Paadjes slingeren over het terrein en verbinden de tiny offices. Rondom de tiny offices en langs de paadjes groeien diverse planten, bloemen en bomen. Er is ruimte voor een pluktuin, een moes-, fruit- of kruidentuintje. Het is tevens een fijne plek voor insecten en vogels.

De tiny offices worden geprefabriceerd met ecologische materialen, ze zijn modern en volledig ingericht en uitgerust. Ze bieden ieder 1 of 2 comfortabele werkplekken. De tiny offices worden op flexibele basis verhuurd aan organisaties, per dag(deel) of voor een langere periode.

Het onderhoud van de communities wordt geheel verzorgd, met medewerking van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of een verstandelijke beperking. Altijd met respect voor de natuur.

Op deze manier creëren we samen een duurzame en maatschappelijk relevante plek waar mensen op een laagdrempelige manier veilig en zorgeloos kunnen werken, verbinden, energie krijgen en elkaar kunnen inspireren. De behoefte daaraan is juist nu groter dan ooit!

Wij zijn op zoek naar geschikte locaties. Deze locaties voldoen aan de volgende criteria:

  • > 1.000 m2 terreinoppervlak, het liefst gelegen in een landelijke setting
  • > 25.000 inwoners op < 15 minuten fietsafstand, dus toch ook dichtbij de stad of het dorp
  • Exploitatie kan gevoerd worden voor een periode van minimaal 5 jaar. Uiteraard gaan we een marktconforme overeenkomst aan met u voor de pacht, huur of bruikleen van de grond  
  • U als grondbezitter omarmt het concept met het oog op het gezamenlijk realiseren van sociale-maatschappelijke- en lokale impact
  • Het vigerend bestemmingsplan staat realisatie en exploitatie van het concept toe. Indien dit niet het geval is kunnen wij in overleg met u de mogelijkheden verkennen om de benodigde wettelijke goedkeuringen en vergunningen aan te vragen. 

Bent u geïnteresseerd? Wij komen graag met u in contact om mogelijkheden te bespreken.

Met vriendelijke groet, 12GoGreen – Een unieke plek om te werken en verbinden!

Otto Rompelman

Mobile +31 6 46 25 06 62

Email otto@12gogreen.com

Web www.12GoGreen.com