Vacatures bij FPG

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Vacature redacteur De Landeigenaar (vrijwilliger)

De redactie van De Landeigenaar zoekt een collega met vlotte pen die (op vrijwillige basis) wil bijdragen aan ons mooie kwartaalblad. Aandachtsvelden zijn grond en pachtzaken, fiscaliteit, landbouw, natuur en landgoederen.

Wat verwachten we van u?

Onze nieuwe redacteur heeft affiniteit met particulier bezit en het buitengebied. We zoeken iemand met een eigen netwerk van (potentiƫle) auteurs en kennis en ervaring binnen de hierboven genoemde aandachtsgebieden. Het is natuurlijk van belang dat u plezier heeft in schrijven en beschikt over een vaardige pen. U hebt gevoel voor multimediaal werken. We kijken ook of u past binnen het gemotiveerde en leuke team van de redactie.

U schuift aan tijdens de redactievergaderingen, gemiddeld vier keer per jaar (overdag). Daarnaast schrijft u als redacteur minimaal vier artikelen per jaar.

Wat kunnen wij u bieden?

Een mooi en toonaangevend podium voor uw bijdragen, de gelegenheid uw kennis te verbreden en te verdiepen, en uitbreiding van uw netwerk. De redactie vergadert in een ontspannen, collegiale sfeer. Eenmaal per jaar is er aansluitend aan de vergadering een gezellige lunch of dinertje.

Leden van de redactie ontvangen een bescheiden onkostenvergoeding.

Interesse? Neem contact op met Berend Pastoor (hoofdredacteur) via landeigenaar@grondbezit.nl, b.pastoor@grondbezit.nl of 06-5126 1887.

Over De Landeigenaar

De Landeigenaar is het vakblad voor het beheer van het buitengebied. Het blad kent een lange traditie en is ook verenigingsblad van de Federatie Particulier Grondbezit. De redactie bestaat uit ongeveer zeven redactieleden. Lees meer hier.