Vacatures bij FPG

Op dit ogenblik hebben wij onderstaande vacatures:

Vacature beleidsadviseur / belangenbehartiger GPG

Werk jij graag samen met onze leden aan een mooier en duurzamer buitengebied? Heb je affiniteit met belangenbehartiging? Heb je altijd al op de mooiste plekken van Nederland willen werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat we zoeken

Voor de belangenbehartiging  van het Gelders Particulier Grondbezit zoekt FPG een collega die onze vereniging ondersteunt in het behartigen van de gezamenlijke belangen van leden naar samenleving en politiek.

De belangenbehartiger is succesvol wanneer hij/zij in staat is om daarbij de krachten van de leden te bundelen en om te zetten in concrete actie (lobby en projecten). Naast inhoudelijke affiniteit met landbouw, landgoederen en natuur vraagt dit communicatieve vaardigheden, verenigingsgevoel, politieke sensitiviteit en ervaring met uitvoering van projecten.  

Het gaat om een voltijds functie (36u p/w) met als standplaats het FPG-kantoor in Ede.

Wat we bieden 

  • een veelzijdige functie in een dynamisch werkveld
  • een interessant, uitgebreid netwerk
  • mogelijkheid op prachtige plekken in Nederland te komen
  • een leuk team van medewerkers en betrokken en actieve bestuurders en leden
  • een marktconform salaris, op basis van je ervaring

Reageren

Uitgebreide informatie over de vacature lees je hier. We ontvangen je reactie graag vóór 12 juli per e-mail aan fpg@grondbezit.nl. Voor meer praktische en inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met ons secretariaat tel.: 0318 - 578 550.