Vacatures bij FPG

Op dit ogenblik hebben wij onderstaande vacatures:

Verenigingsmanager (junior/medior)

De Federatie Particulier Grondbezit (FPG) zoekt samen met het Gelders- en Utrechts Particulier Grondbezit (GPG en UPG) een junior/medior Verenigingsmanager!

Organiseer jij graag op eigen kracht evenementen over maatschappelijk relevante thema’s?
Heb je altijd al op de mooiste plekken van Nederland willen komen? Lijkt het je mooi om de vereniging te versterken met jouw nieuwe ledenwervingsplan? Ben je sociaal, mensgericht en heb je een hart voor verenigingswerk? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega! 

Lees hier meer over de functie.

INTERESSE?
We ontvangen je motivatiebrief en CV graag zo spoedig mogelijk per e-mail op fpg@grondbezit.nl. Wil je daarbij vermelden waar je onze vacature hebt gevonden? Sluitingsdatum is 22 februari. 

Voor meer informatie kun je ons uiteraard altijd bellen of mailen.
- Berend Pastoor: 0318-578 550 / b.pastoor@grondbezit.nl
- Duif Kraamwinkel: 06-1262 4094 / d.kraamwinkel@grondbezit.nl

Belangenbehartiger Groningen/Drenthe

De Federatie Particulier Grondbezit wil haar werkorganisatie versterken en zoekt daarvoor een nieuwe medewerker. De medewerker ondersteunt en adviseert het Drents en Gronings Particulier Grondbezit (GrPG-DPG).

JUNIOR / MEDIOR BELANGENBEHARTIGER - Drenthe en Groningen (20 uur)

De leden van FPG leveren een belangrijke maatschappelijke bijdrage aan de voedselvoorziening, cultuurhistorie, natuur- en landschapsbeheer en recreatiemogelijkheden.

Onze belangenbehartigers bundelen de krachten van onze leden (particuliere grondeigenaren) succesvol richting samenleving en politiek. Naast inhoudelijke affiniteit met landbouw en natuur vraagt dit sterke communicatieve vaardigheden, verenigingsgevoel en politieke sensitiviteit. Affiniteit met lobby en public affairs is gewenst, kennis van projectmatig werken een pré.

Meer informatie over organisatie, functieprofiel, procedure en nader contact zijn te vinden in de uitgebreide functieomschrijving.

Sollicitaties ontvangen wij graag via fpg@grondbezit.nl.