Vacatures bij FPG

Op dit ogenblik hebben wij onderstaande vacatures:

Landelijk belangenbehartiger

Reacties nog steeds welkom.

De FPG wil haar werkorganisatie versterken met een landelijke belangenbehartiger.

Onze leden leveren een belangrijke maatschappelijke bijdrage aan de voedselvoorziening, cultuurhistorie, natuur- en landschapsbeheer en recreatiemogelijkheden. De FPG bundelt hun krachten en staat voor proactieve belangenbehartiging, een sterk netwerk en het delen van kennis.

De belangenbehartiger die wij zoeken vertegenwoordigt onze leden succesvol richting samenleving en landelijke politiek. Ook ondersteun je ons bestuur daarbij, met beleidsadvies en organisatorisch. 

Naast inhoudelijke affiniteit met landbouw, natuur en landgoederen vraagt de functie scherpe communicatieve vaardigheden, verenigingsgevoel, politieke sensitiviteit en een energieke houding. Affiniteit met lobby en/of public affairs is gewenst, kennis van projectmatig werken een pré.

Het betreft in principe een voltijds functie (36 u p/w) met als standplaats ons FPG-kantoor in Ede/Wageningen. Daarbij werk je samen met een gevarieerd en enthousiast team van 12 collega's id ein belangrijke mate werkzaam zijn als provinciaal belangenbehartiger.

Meer informatie over de organisatie, het functieprofiel en de procedure vind je hier. Op onze website vind je veel informatie over de concrete onderwerpen waar op de landelijke belangenbehartiging zich richt. Nadere informatie kan over de functie kan worden ingewonnen bij Berend Pastoor, directeur FPG. Dat kan via tel. (0318) 578 550. Sollicitaties graag naar fpg@grondbezit.nl.

 

De reactietermijn voor deze vacature is verstreken. 

Junior/medior medewerker - OVERIJSSEL (36 uur)
(een dienstverband voor minder dan 36 uur is bespreekbaar)

De leden van FPG leveren een belangrijke maatschappelijke bijdrage aan de voedselvoorziening, cultuurhistorie, natuur- en landschapsbeheer en recreatiemogelijkheden. FPG bundelt hun krachten en staat voor proactieve belangenbehartiging, een sterk netwerk en het delen van kennis.

Onze belangenbehartigers bundelen de krachten van onze leden richting samenleving en politiek. Naast inhoudelijke affiniteit met landbouw, natuur en landgoederen vraagt dit sterke communicatieve vaardigheden, verenigingsgevoel, politieke sensitiviteit en een energieke houding. Affiniteit met lobby en/of public affairs is gewenst, kennis van projectmatig werken een pré.

De medewerker ondersteunt en adviseert het Overijssels bestuur en haar leden. Inzet bij het Drents en Gronings Particulier Grondbezit kan onderdeel van de functie uitmaken.

Meer informatie over de organisatie en het functieprofiel staat hier.

Voor vragen over de functie kun je bellen naar ons secretariaat op tel.: 0318 - 578 550.

Sollicitaties ontvangen wij graag via fpg@grondbezit.nl.

Belangenbehartiger Groningen/Drenthe

De Federatie Particulier Grondbezit wil haar werkorganisatie versterken en zoekt daarvoor een nieuwe medewerker. De medewerker ondersteunt en adviseert het Drents en Gronings Particulier Grondbezit (GrPG-DPG).

JUNIOR / MEDIOR BELANGENBEHARTIGER - Drenthe en Groningen (20 uur)

De leden van FPG leveren een belangrijke maatschappelijke bijdrage aan de voedselvoorziening, cultuurhistorie, natuur- en landschapsbeheer en recreatiemogelijkheden.

Onze belangenbehartigers bundelen de krachten van onze leden (particuliere grondeigenaren) succesvol richting samenleving en politiek. Naast inhoudelijke affiniteit met landbouw en natuur vraagt dit sterke communicatieve vaardigheden, verenigingsgevoel en politieke sensitiviteit. Affiniteit met lobby en public affairs is gewenst, kennis van projectmatig werken een pré.

Meer informatie over organisatie, functieprofiel, procedure en nader contact zijn te vinden in de uitgebreide functieomschrijving.

Sollicitaties ontvangen wij graag via fpg@grondbezit.nl.