Vacatures bij FPG

Op dit ogenblik hebben wij onderstaande vacatures:

Stagiair(e) Public Affairs en Communicatie

Ligt jouw hart bij een mooier en duurzamer buitengebied? Geloof je in ondernemerschap en samenwerking? Heb je interesse in politiek, media en debat? Dan zijn we op zoek naar jou! De Federatie Particulier Grondbezit zoekt een stagiair(e) Public Affairs en Communicatie ter ondersteuning van ons landelijke organisatie, gevestigd in Ede. De volledige vacature vind je hier. Reageer snel!

Regioadviseur/projectmedewerker Overijssel 36 uur

Het Overijssels Particulier Grondbezit (OPG) zoekt een nieuwe regioadviseur/projectmedewerker. Dat is één van onze 10 provinciale verenigingen die bij FPG zijn aangesloten. Je werkt samen met twee Overijsselse collega’s en acht vrijwillige bestuursleden binnen de Overijsselse vereniging. Je bent bezig met projecten, verenigingszaken, zoals het betrekken van leden, het onderhouden van de website/social-media en het ondersteunen bij belangenbehartiging.

Reageren

Uitgebreide informatie over de vacature lees je hier. We ontvangen jouw sollicitatie graag vóór 11 juli per e-mail aan fpg@grondbezit.nl. Als je meer wil weten over de inhoud van de functie, dan kun je Joukje Bosch bellen via 06 53695376.