Geachte bezoeker

Uw internet browser (Microsoft Internet Explorer) is verouderd. U kan de website bezoeken, maar niet alle functies gebruiken. Zo zal u waarschijnlijk niet kunnen inloggen en geen formulieren kunnen invullen. Wij raden u van harte aan een actuele browser te (laten) installeren op uw computer, ook voor uw eigen veiligheid. Deze site werkt met Safari, Firefox, Google Chrome en Explorer (vanaf versie 8).

Welkom bij de Federatie Particulier Grondbezit (FPG)

De Federatie Particulier Grondbezit is dé vereniging voor particuliere eigenaren van grond in Nederland: landbouwgrond, bos- en natuurterreinen, oude en nieuwe landgoederen. De leden zijn verantwoordelijk voor ca. 200.000 hectare en leveren daarmee een belangrijke maatschappelijke bijdrage aan voedselvoorziening, cultuurhistorie, natuurbeheer en recreatiemogelijkheden. De FPG bundelt hun krachten en staat voor belangenbehartiging, een sterk netwerk en kennisdeling.
De Federatie Particulier Grondbezit (FPG) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Wij hebben daarvoor een privacy policy opgesteld.

FPG Nieuws

FPG ledeninformatie over coronacrisis

De situatie die is ontstaan door het Coronavirus heeft grote impact op onze sector. Op deze pagina vindt u een overzicht van waardevolle informatie.

()

Lees meer...

Coronamaatregelen: Q&A natuurterreineigenaren [Update 02-04]

Op dit moment leven onder natuurterreineigenaren veel vragen over de coronamaatregelen. FPG is in nauw contact met verschillende Rijksoverheden om hier duidelijkheid over te krijgen. Hier geven wij een overzicht van de uitstaande vragen en waar mogelijk bijbehorende antwoorden. Dit artikel wordt bijgewerkt wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn.

()

Lees meer...

Leden-inventarisatie besteding LNV-budget natuurherstel

Het ministerie LNV buigt zich momenteel over de besteding van de €250 miljoen die het kabinet beschikbaar stelde (hier) voor versnelde natuurverbetering in het komende jaar. Graag inventariseren wij daarom onder onze leden of zij concrete plannen hebben die aansluiten bij de bestedingsrichting van het gereserveerde geld voor natuurherstel.

()

Lees meer...

FPG gaat in beroep tegen beslissing ACM

De Federatie Particulier Grondbezit gaat in beroep bij de Rechtbank Rotterdam tegen de beslissing van de Autoriteit Consument en Markt om geen onderzoek te doen naar het gebruik van glasvezels van TenneT voor commerciële doeleinden.

()

Lees meer...

Noodpakket voor banen en economie

Op 17 maart heeft het kabinet een noodpakket met steunmaatregelen aangekondigd.

()

Lees meer...

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!

FPG Ledenvoordeel

FPG Ledenvoordeel

De FPG heeft haar ledenvoordeelprogramma, waarmee leden korting kunnen krijgen op uiteenlopende producten en diensten, in een nieuw jasje gestoken.

Kijk op www.fpgledenvoordeel.nl

FPG Agenda

Landgoeddag

18 april 2020 | Landgoed Prattenburg, Rhenen

De Landgoeddag van april is verplaatst naar zaterdag 19 september 2020.

Lees meer...

Algemene Ledenvergadering FPG

6 juni 2020 | Landgoed Beekzicht, Voorst

Save the date. Nadere informatie volgt.

Lees meer...

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!

De Landeigenaar

De Landeigenaar, hét vakblad voor beheer van het buitengebied, verschijnt elk kwartaal. Het full colour tijdschrift is tevens verenigingsorgaan van de FPG. In iedere uitgave vindt u bijdragen van deskundigen op uiteenlopende terreinen, evenals interessant verenigingsnieuws.

Meer over De Landeigenaar