Geachte bezoeker

Uw internet browser (Microsoft Internet Explorer) is verouderd. U kan de website bezoeken, maar niet alle functies gebruiken. Zo zal u waarschijnlijk niet kunnen inloggen en geen formulieren kunnen invullen. Wij raden u van harte aan een actuele browser te (laten) installeren op uw computer, ook voor uw eigen veiligheid. Deze site werkt met Safari, Firefox, Google Chrome en Explorer (vanaf versie 8).

Gronings Particulier Grondbezit (GrPG)

Groninger land is veelal boerenland,
maar ook voor de belegger buitengewoon interessant...

Groningen, een provincie waar nog rust en ruimte is. Waar de landbouw nog toekomst heeft en door de Provincie zelf wordt gesteund. Een verscheidenheid aan landschappen, veelal in stand gehouden door agrariƫrs. 'Ain wonderlaand rondom ain wonderstad.' Dat is het werkterrein van het Gronings Particulier Grondbezit (GrPG). Het zet zich in voor alle particuliere grondeigenaren in de provincie die lid zijn van het GrPG. Het GrPG biedt belangenbehartiging en vertegenwoordiging, maar zeker ook informatievoorziening.

Meer over GrPG...

GrPG Nieuws

Grondig Noord Nederland

Vanaf 2013 brengen de Provinciale Verenigingen in Groningen, Friesland en Drenthe de nieuwsbrief Grondig gezamenlijk uit.

()

Lees meer...

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!

GrPG en FPG Kalender

Werkschuurbijeenkomst actieve soortbescherming in de praktijk

1 december 2017 | Kloosterhotel ZIN, Boxtelseweg 58, Vught

In Brabant hebben RAVON en Bosgroep Zuid Nederland ervaring opgedaan met actieve soortenbescherming. Tijdens de Werkschuurbijeenkomst van de VBNE zullen zij hun leermomenten met u delen.

Lees meer...

Najaars ALV 2017

2 december 2017 | Landgoed Kasteel Keppel

Let op: de ALV is verzet naar 2 december 2017

Lees meer...

Ledenbijeenkomst Duurzame Energie - De rol en het belang van de particuliere grondeigenaren

6 december 2017 | Alliander Bellevue, Utrechtseweg 68 te Arnhem

Wat staat er in de toekomst mogelijk te gebeuren binnen de energietransitie en welke gevolgen kan dit hebben voor grondeigenaren en landschap? Op 6 december organiseert FPG samen met de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters een ledenbijeenkomst over duurzame energie.

Lees meer...

Werkschuurbijeenkomst omgaan met jongeren in natuur en landschap

7 december 2017 | De Velthoeve, Zuideresweg 10, Orvelte

Tijdens deze werkschuurbijeenkomst van de VBNE verkent u op interactieve wijze onder leiding van een ervaren jongerendeskundige de belevingswereld van jongeren van 12-25 jaar.

Lees meer...

Werkschuurbijeenkomst wilde zwijnen op komst

8 december 2017 | Wageningen Universiteit, Zaal Lumen, Droevendaalsesteeg 3, Wageningen

In samenwerking met de KNJV organiseert de VBNE op vrijdag 8 december een werkschuurbijeenkomst over wilde zwijnen op komst.

Lees meer...

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!