Geachte bezoeker

Uw internet browser (Microsoft Internet Explorer) is verouderd. U kan de website bezoeken, maar niet alle functies gebruiken. Zo zal u waarschijnlijk niet kunnen inloggen en geen formulieren kunnen invullen. Wij raden u van harte aan een actuele browser te (laten) installeren op uw computer, ook voor uw eigen veiligheid. Deze site werkt met Safari, Firefox, Google Chrome en Explorer (vanaf versie 8).

Gronings Particulier Grondbezit (GrPG)

Groninger land is veelal boerenland,
maar ook voor de belegger buitengewoon interessant...

Groningen, een provincie waar nog rust en ruimte is. Waar de landbouw nog toekomst heeft en door de Provincie zelf wordt gesteund. Een verscheidenheid aan landschappen, veelal in stand gehouden door agrariërs. 'Ain wonderlaand rondom ain wonderstad.' Dat is het werkterrein van het Gronings Particulier Grondbezit (GrPG). Het zet zich in voor alle particuliere grondeigenaren in de provincie die lid zijn van het GrPG. Het GrPG biedt belangenbehartiging en vertegenwoordiging, maar zeker ook informatievoorziening.

Meer over GrPG...

GrPG Nieuws

Grondig Noord Nederland

Vanaf 2013 brengen de Provinciale Verenigingen in Groningen, Friesland en Drenthe de nieuwsbrief Grondig gezamenlijk uit.

()

Lees meer...

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!

GrPG en FPG Kalender

Kastelen en buitenplaatsen: wat laat u zien?

23 april 2018, 09:30–18:00 | Kasteel Ammersoyen, Kasteellaan 1 te Ammerzoden

Studiedag van de sKBL. In de afgelopen jaren is de belangstelling voor landgoederen, kastelen en buitenplaatsen toegenomen. Hierbij kunnen belangen van financiën, veiligheid en privacy conflicteren, waarbij de vraag rijst: wat laat u zien? Hoe ver gaat u in uw openheid? Welke afwegingen maakt u? Wat is wel en niet interessant om te delen? Meer informatie vindt u op de website van de sKBL. 

Algemene Ledenvergadering

2 juni 2018 | Leisurelands, recreatiegebied Bussloo (Voorst)

Vooraankondiging. Programma volgt zo spoedig mogelijk.

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!