Geachte bezoeker

Uw internet browser (Microsoft Internet Explorer) is verouderd. U kan de website bezoeken, maar niet alle functies gebruiken. Zo zal u waarschijnlijk niet kunnen inloggen en geen formulieren kunnen invullen. Wij raden u van harte aan een actuele browser te (laten) installeren op uw computer, ook voor uw eigen veiligheid. Deze site werkt met Safari, Firefox, Google Chrome en Explorer (vanaf versie 8).

Gronings Particulier Grondbezit (GrPG)

Groninger land is veelal boerenland,
maar ook voor de belegger buitengewoon interessant...

Groningen, een provincie waar nog rust en ruimte is. Waar de landbouw nog toekomst heeft en door de Provincie zelf wordt gesteund. Een verscheidenheid aan landschappen, veelal in stand gehouden door agrariërs. 'Ain wonderlaand rondom ain wonderstad.' Dat is het werkterrein van het Gronings Particulier Grondbezit (GrPG). Het zet zich in voor alle particuliere grondeigenaren in de provincie die lid zijn van het GrPG. Het GrPG biedt belangenbehartiging en vertegenwoordiging, maar zeker ook informatievoorziening.

Meer over GrPG...

GrPG Nieuws

Grondig Noord Nederland

Vanaf 2013 brengen de Provinciale Verenigingen in Groningen, Friesland en Drenthe de nieuwsbrief Grondig gezamenlijk uit.

()

Lees meer...

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!

GrPG en FPG Kalender

Forum for the Future of Agriculture

27 maart 2018 | Square Meeting Centre, Brussel

Dit jaar heeft het jaarlijkse ELO-congres als thema “Healthy farming, healthy food, healthy future”. Onder de sprekers: Frans Timmermans, Louise Fresco, Inger Andersen en Phil Hogan. Meer informatie en aanmelden kan via de website.

Ledenbijeenkomst Pacht

29 maart 2018, 19:00 | Hotel Restaurant Schimmel in Woudenberg

Spelderholt, box 3 en duurzaam bodembeheer: er spelen allerlei nieuwe ontwikkelingen rond pacht. Op 29 maart informeren wij onze leden-verpachters graag hierover. Een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Lees meer...

Landgoeddag op Kasteel Huis Bergh

14 april 2018 | Huis Bergh, 's-Heerenberg

Halfjaarlijkse dag voor landgoedeigenaren, met een inhoudelijk programma in de ochtend, een lunch, en een rondleiding over Huis Bergh in de middag. 's Ochtends is ditmaal Berno Strootman (Rijksadviseur voor de Fysieke Leefomgeving) te gast om te praten over ontwikkelingen in het Nederlandse landschap, de rol van particuliere landgoederen daarin en de 'Prijsvraag Brood en Spelen'. Meer informatie vindt u in de uitnodiging (PDF). 

Algemene Ledenvergadering

12 mei 2018 | Locatie volgt

Vooraankondiging. Locatie en programma volgen zo spoedig mogelijk.

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!