Geachte bezoeker

Uw internet browser (Microsoft Internet Explorer) is verouderd. U kan de website bezoeken, maar niet alle functies gebruiken. Zo zal u waarschijnlijk niet kunnen inloggen en geen formulieren kunnen invullen. Wij raden u van harte aan een actuele browser te (laten) installeren op uw computer, ook voor uw eigen veiligheid. Deze site werkt met Safari, Firefox, Google Chrome en Explorer (vanaf versie 8).

Het Friesch Grondbezit (HFG)

Het Friesch Grondbezit (HFG) behartigt de belangen van particuliere grondeigenaars in Friesland. Het HFG maakt deel uit van de Federatie Particulier Grondbezit.

Meer over HFG...

HFG Nieuws

Extra nieuwsbrief Feangreide van de gezamenlijke landbouworganisaties

Op 12 maart 2018 kopte de Leeuwarder Courant met een artikel ‘Intensieve landbouw moet wijken voor redding veen’. In dat artikel pleiten zes politieke partijen in de Friese Staten voor een verdere verhoging van het waterpeil in het veenweidegebied. Lees de Extra nieuwsbrief Feangreide van de gezamenlijke landbouworganisaties.

()

Lees meer...

Grondig Noord Nederland

Vanaf 2013 brengen de Provinciale Verenigingen in Groningen, Friesland en Drenthe de nieuwsbrief Grondig gezamenlijk uit.

()

Lees meer...

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!

HFG en FPG Kalender

Kastelen en buitenplaatsen: wat laat u zien?

23 april 2018, 09:30–18:00 | Kasteel Ammersoyen, Kasteellaan 1 te Ammerzoden

Studiedag van de sKBL. In de afgelopen jaren is de belangstelling voor landgoederen, kastelen en buitenplaatsen toegenomen. Hierbij kunnen belangen van financiën, veiligheid en privacy conflicteren, waarbij de vraag rijst: wat laat u zien? Hoe ver gaat u in uw openheid? Welke afwegingen maakt u? Wat is wel en niet interessant om te delen? Meer informatie vindt u op de website van de sKBL. 

Algemene Ledenvergadering

2 juni 2018 | Leisurelands, recreatiegebied Bussloo (Voorst)

Vooraankondiging. Programma volgt zo spoedig mogelijk.

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!