Geachte bezoeker

Uw internet browser (Microsoft Internet Explorer) is verouderd. U kan de website bezoeken, maar niet alle functies gebruiken. Zo zal u waarschijnlijk niet kunnen inloggen en geen formulieren kunnen invullen. Wij raden u van harte aan een actuele browser te (laten) installeren op uw computer, ook voor uw eigen veiligheid. Deze site werkt met Safari, Firefox, Google Chrome en Explorer (vanaf versie 8).

Hollands Particulier Grondbezit (HPG)

Het Hollands Particulier Grondbezit (HPG) vertegenwoordigt ruim 12.000 ha van particuliere eigenaren in Noord- en Zuid-Holland. Een zeer gevarieerd gebied met landgoederen en buitenplaatsen in de binnen-duinrand, kleipolders in Zuid-Holland en de Zuidhollandse eilanden en eigendommen in de veenpolders van het Groene Hart en de gebieden boven Amsterdam.

Meer over HPG...

HPG Nieuws

Koninklijke onderscheiding voor Reinier van Elderen

Op 25 april heeft het Zijne Majesteit de Koning behaagd om Reinier van Elderen vanwege zijn grote maatschappelijke verdiensten te benoemen als Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

()

Lees meer...

Ontwerp natuurbeheerplan Noord-Holland ter inzage

De provincie Noord-Holland heeft het ontwerp-Natuurbeheerplan 2019 ter inzage gelegd van 19 april tot en met 30 mei 2018. Het Natuurbeheerplan geeft aan waar welke natuur en landschapselementen aanwezig zijn of ontwikkeld kunnen worden.

()

Lees meer...

Deelname broedweek provincie Zuid-Holland

Een delegatie van het bestuur van HPG heeft een bijdrage geleverd aan de door de provincie georganiseerde broedweek. Met de broedweek heeft de provincie een week lang input verzameld voor de omgevingsvisie Groen Blauwe Leefomgeving.

()

Lees meer...

(Hernieuwde) oproep kandidaat bestuursleden geborgde zetel landbouw

Eerder hebben we in de nieuwsbrief aandacht besteed aan de waterschapsverkiezingen en potentiƫle bestuursleden opgeroepen zich vooral bij de VBNE kandidaat te stellen voor de natuurzetels. Deze termijn is inmiddels gesloten.

()

Lees meer...

Verkoop gronden in de provincie Zuid-Holland digitaal

De provincie Zuid-Holland is verantwoordelijk voor het realiseren van het Natuurnetwerk en de  natuurdoelen, maar ziet het zelf in eigendom en beheer hebben van NNN-gronden niet als kerntaak.  

()

Lees meer...

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!

10 goede redenen om HPG lid te worden

Waarom zou u lid worden van HPG/FPG?

Hier vindt u tien redenen...