Geachte bezoeker

Uw internet browser (Microsoft Internet Explorer) is verouderd. U kan de website bezoeken, maar niet alle functies gebruiken. Zo zal u waarschijnlijk niet kunnen inloggen en geen formulieren kunnen invullen. Wij raden u van harte aan een actuele browser te (laten) installeren op uw computer, ook voor uw eigen veiligheid. Deze site werkt met Safari, Firefox, Google Chrome en Explorer (vanaf versie 8).

Hollands Particulier Grondbezit (HPG)

Het Hollands Particulier Grondbezit (HPG) vertegenwoordigt ruim 12.000 ha van particuliere eigenaren in Noord- en Zuid-Holland. Een zeer gevarieerd gebied met landgoederen en buitenplaatsen in de binnen-duinrand, kleipolders in Zuid-Holland en de Zuidhollandse eilanden en eigendommen in de veenpolders van het Groene Hart en de gebieden boven Amsterdam.

Meer over HPG...

HPG Nieuws

HPG te gast bij meest noordelijk gelegen landgoed in Noord-Holland

Het HPG was 13 september met de algemene ledenvergadering te gast op landgoed Ter Coulster te Heiloo. Ter Coulster is het meest noordelijke gelegen traditionele NSW-landgoed van de provincie.

()

Lees meer...

Rapport Veerman: 'Bodemdaling is urgent, niet acuut'

Recent presenteerde Cees Veerman zijn rapport over bodemdaling in de Noord-Hollandse veenweiden. Veerman typeert het vraagstuk bodemdaling als ' wel urgent, niet acuut.'

()

Lees meer...

Ontwikkeling Vermogenswaarde grond betrekken bij discussie Bodemdaling

HPG heeft afgelopen week een goed gesprek met de heer Veerman gevoerd over de bodemdaling. Door diverse partijen worden goede voorstellen gedaan.

()

Lees meer...

FBE Noord-Holland zoekt een nieuwe directeur/secretaris

Het bestuur van de Faunabeheereenheid Noord-Holland (FBE) zoekt een directeur, die het een bijzondere uitdaging vindt om een bijdrage te leveren aan een verantwoord faunabeheer in de provincie Noord-Holland.

()

Lees meer...

Van omgevingsvisie naar uitvoeringsagenda in NH

In november 2018 stelde Provinciale Staten de Omgevingsvisie NH2050 vast. Met de visie geeft de provincie een richting voor een nog onzekere toekomst.

()

Lees meer...

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!

10 goede redenen om HPG lid te worden

Waarom zou u lid worden van HPG/FPG?

Hier vindt u negen redenen...

HPG en FPG Kalender

Algemene Ledenvergadering FPG

30 november 2019 | Landgoed Baest, Noord-Brabant

De ALV is op 30 november op Landgoed Baest en staat in het teken van de Nationale Omgevingsvisie (NOVI) centraal. 

Lees meer...

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!