Geachte bezoeker

Uw internet browser (Microsoft Internet Explorer) is verouderd. U kan de website bezoeken, maar niet alle functies gebruiken. Zo zal u waarschijnlijk niet kunnen inloggen en geen formulieren kunnen invullen. Wij raden u van harte aan een actuele browser te (laten) installeren op uw computer, ook voor uw eigen veiligheid. Deze site werkt met Safari, Firefox, Google Chrome en Explorer (vanaf versie 8).

Hollands Particulier Grondbezit (HPG)

Het Hollands Particulier Grondbezit (HPG) vertegenwoordigt ruim 12.000 ha van particuliere eigenaren in Noord- en Zuid-Holland. Een zeer gevarieerd gebied met landgoederen en buitenplaatsen in de binnen-duinrand, kleipolders in Zuid-Holland en de Zuidhollandse eilanden en eigendommen in de veenpolders van het Groene Hart en de gebieden boven Amsterdam.

Meer over HPG...

HPG Nieuws

Landelijke en provinciale Bossenstrategie

Op 3 februari publiceerde het ministerie van LNV de ambities en doelen voor de Bossenstrategie. Hierin wordt onder andere een netto uitbreiding van het Nederlandse bosareaal van 10% ten doel gesteld. Dit betekent dat er ruimte gevonden moet worden voor ongeveer 37.000 hectare nieuw bos.

()

Lees meer...

Nieuwe medewerker HPG

In april heeft HPG medewerker Diederik afscheid van ons genomen. Sinds juli neemt Manon van Balen zijn taken over. In dit artikel stelt ze zich voor.

()

Lees meer...

Pachtbeleid provincie Noord-Holland vastgesteld

Op 26 mei 2020 heeft het college van Gedeputeerde Staten het pachtbeleid van de provincie Noord-Holland vastgesteld. Het nieuwe beleid gaat per direct in.

()

Lees meer...

Vertrek bij de FPG/HPG

Ergens een vreemd moment nu ik achter de computer zit om dit stukje te schrijven. Na vele mooie jaren ga ik de FPG/HPG verlaten.

()

Lees meer...

Kunt u bijdragen aan aanleg van nieuw bos?

Het rijk heeft Inmiddels een ambitie uitgesproken om 37.000 ha nieuw bos in Nederland aan te leggen. Ook wordt gekeken hoe maatregelen in bestaand bos genomen kunnen worden.

()

Lees meer...

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!

10 goede redenen om HPG lid te worden

Waarom zou u lid worden van HPG/FPG?

Hier vindt u negen redenen...

HPG en FPG Kalender

Algemene Ledenvergadering FPG

15 augustus 2020 | Landgoed Mariënwaerdt, Beesd

De Algemene Ledenvergadering is op Heerlijkheid Mariënwaerdt in de Betuwe. Meer over het programma en aanmelden leest u hier.

Lees meer...

Algemene Ledenvergadering HPG

18 september 2020 | Agrarische Stichting Blaricum

Meer informatie volgt.

Landgoeddag

19 september 2020 | Landgoed Prattenburg, Rhenen

De Landgoeddag van april is verplaatst naar zaterdag 19 september 2020.

Lees meer...

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!