Geachte bezoeker

Uw internet browser (Microsoft Internet Explorer) is verouderd. U kan de website bezoeken, maar niet alle functies gebruiken. Zo zal u waarschijnlijk niet kunnen inloggen en geen formulieren kunnen invullen. Wij raden u van harte aan een actuele browser te (laten) installeren op uw computer, ook voor uw eigen veiligheid. Deze site werkt met Safari, Firefox, Google Chrome en Explorer (vanaf versie 8).

Hollands Particulier Grondbezit (HPG)

Het Hollands Particulier Grondbezit (HPG) vertegenwoordigt ruim 12.000 ha van particuliere eigenaren in Noord- en Zuid-Holland. Een zeer gevarieerd gebied met landgoederen en buitenplaatsen in de binnen-duinrand, kleipolders in Zuid-Holland en de Zuidhollandse eilanden en eigendommen in de veenpolders van het Groene Hart en de gebieden boven Amsterdam.

Meer over HPG...

HPG Nieuws

Ontwikkeling Vermogenswaarde grond betrekken bij discussie Bodemdaling

HPG heeft afgelopen week een goed gesprek met de heer Veerman gevoerd over de bodemdaling. Door diverse partijen worden goede voorstellen gedaan.

()

Lees meer...

FBE Noord-Holland zoekt een nieuwe directeur/secretaris

Het bestuur van de Faunabeheereenheid Noord-Holland (FBE) zoekt een directeur, die het een bijzondere uitdaging vindt om een bijdrage te leveren aan een verantwoord faunabeheer in de provincie Noord-Holland.

()

Lees meer...

Van omgevingsvisie naar uitvoeringsagenda in NH

In november 2018 stelde Provinciale Staten de Omgevingsvisie NH2050 vast. Met de visie geeft de provincie een richting voor een nog onzekere toekomst.

()

Lees meer...

Routebureau Zuid-Holland: meerwaarde voor de eigenaar?

In februari heeft de staffunctionaris van het HPG een bijeenkomst bijgewoond over het opzetten van een Routebureau Zuid-Holland.

()

Lees meer...

Nieuws uit Coöperatie Collectief Hoeksche Waard

HPG heeft in de persoon van Cor van Schelven zitting in het Algemeen Bestuur van het agrarisch collectief in de Hoeksche Waard (CCHW).

()

Lees meer...

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!

10 goede redenen om HPG lid te worden

Waarom zou u lid worden van HPG/FPG?

Hier vindt u negen redenen...

HPG en FPG Kalender

Ledenbijeenkomst Verzuipen in veenweide?

4 juli 2019, 17:30–21:00 | Veenweiden Infomatiecentrum, Zegveld

Is de grondbezitter in de knel? Veel ontwikkelingen en daarmee samenhangende vragen komen samen in veenweidegebieden. Tijdens de ledenbijeenkomst 'Verzuipen in veenweide?' geven deskundigen een toelichting.

Lees meer...

Family Owned Heritage Houses

24 september 2019 | Brussel, België

Onze Europese organisatie ELO organiseert op 24 september haar conferentie over 'Family Owned Heritage Houses' in Brussel. Centraal staan de uitkomsten van de breed uitgezette enquête en de beleidsaanbevelingen daarbij. Klik op deze link en lees verder.

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!