Geachte bezoeker

Uw internet browser (Microsoft Internet Explorer) is verouderd. U kan de website bezoeken, maar niet alle functies gebruiken. Zo zal u waarschijnlijk niet kunnen inloggen en geen formulieren kunnen invullen. Wij raden u van harte aan een actuele browser te (laten) installeren op uw computer, ook voor uw eigen veiligheid. Deze site werkt met Safari, Firefox, Google Chrome en Explorer (vanaf versie 8).

Hollands Particulier Grondbezit (HPG)

Het Hollands Particulier Grondbezit (HPG) vertegenwoordigt ruim 12.000 ha van particuliere eigenaren in Noord- en Zuid-Holland. Een zeer gevarieerd gebied met landgoederen en buitenplaatsen in de binnen-duinrand, kleipolders in Zuid-Holland en de Zuidhollandse eilanden en eigendommen in de veenpolders van het Groene Hart en de gebieden boven Amsterdam.

Meer over HPG...

HPG Nieuws

Vertrek bij de FPG/HPG

Ergens een vreemd moment nu ik achter de computer zit om dit stukje te schrijven. Na vele mooie jaren ga ik de FPG/HPG verlaten.

()

Lees meer...

Kunt u bijdragen aan aanleg van nieuw bos?

Het rijk heeft Inmiddels een ambitie uitgesproken om 37.000 ha nieuw bos in Nederland aan te leggen. Ook wordt gekeken hoe maatregelen in bestaand bos genomen kunnen worden.

()

Lees meer...

Rubriek: vertegenwoordigers waterschappen aan het woord

In deze rubriek willen we graag de geborgden voor natuur en geborgden ongebouwd voorstellen en aan het woord laten. Dit keer Matthijs Tak, hij zit namens de categorie ongebouwd in het waterschap Hollandse Delta.

()

Lees meer...

Leden-inventarisate besteding LNV-budget natuurherstel

Het ministerie LNV buigt zich momenteel over de besteding van de €250 miljoen die het kabinet beschikbaar stelde voor versnelde natuurverbetering in het komende jaar. Graag inventariseren wij daarom onder onze leden of zij concrete plannen hebben die aansluiten bij de bestedingsrichting van het gereserveerde geld voor natuurherstel.

()

Lees meer...

Ledeninformatie over Coronacrisis

De situatie die is ontstaan door het Coronavirus heeft grote impact op onze sector. Velen worden hard geraakt, privé en zakelijk.

()

Lees meer...

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!

10 goede redenen om HPG lid te worden

Waarom zou u lid worden van HPG/FPG?

Hier vindt u negen redenen...

HPG en FPG Kalender

Algemene Ledenvergadering FPG

6 juni 2020 | Landgoed Beekzicht, Voorst

De ALV wordt verplaatst naar een latere datum.
Nadere informatie volgt.

Lees meer...

Landgoeddag

19 september 2020 | Landgoed Prattenburg, Rhenen

De Landgoeddag van april is verplaatst naar zaterdag 19 september 2020.

Lees meer...

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!