Geachte bezoeker

Uw internet browser (Microsoft Internet Explorer) is verouderd. U kan de website bezoeken, maar niet alle functies gebruiken. Zo zal u waarschijnlijk niet kunnen inloggen en geen formulieren kunnen invullen. Wij raden u van harte aan een actuele browser te (laten) installeren op uw computer, ook voor uw eigen veiligheid. Deze site werkt met Safari, Firefox, Google Chrome en Explorer (vanaf versie 8).

Hollands Particulier Grondbezit (HPG)

Het Hollands Particulier Grondbezit (HPG) vertegenwoordigt ruim 12.000 ha van particuliere eigenaren in Noord- en Zuid-Holland. Een zeer gevarieerd gebied met landgoederen en buitenplaatsen in de binnen-duinrand, kleipolders in Zuid-Holland en de Zuidhollandse eilanden en eigendommen in de veenpolders van het Groene Hart en de gebieden boven Amsterdam.

Meer over HPG...

HPG Nieuws

RUBRIEK: Vertegenwoordigers waterschappen aan het woord
Dit keer de VBNE-vertegenwoordiger in het algemeen bestuur van waterschap Hollandse Delta

Mijn naan is Ies Klok. Namens de VBNE bezet ik de geborgde zetel voor natuur in het Waterschap Hollandse Delta.

()

Lees meer...

Vaststelling Uitvoeringsregeling subsidie pachtafkoop en aankoop NNN-terreinen Noord-Holland 2019

Op 10 december 2019 heeft Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Holland de uitvoeringsregeling subsidie pachtafkoop en aankoop NNN 2019 vastgesteld.

()

Lees meer...

Inhuur BOA-capaciteit via SBB?

Recent sprak een delegatie van het HPG-bestuur (voorzitter Erwin van den Berg, vice-voorzitter Paul Smeets en ondergetekende) met het nieuwe provinciehoofd van Staatsbosbeheer in Zuid-Holland.

()

Lees meer...

Rubriek: Vertegenwoordigers waterschappen aan het woord

Dit keer Frank Hoekstra, de VBNE vertegenwoordiger in het algemeen bestuur van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

()

Lees meer...

Manifest Klimaatrobuuste Landgoederen, doet u ook mee?

Op 3 oktober 2019 is het Manifest Klimaatrobuuste landgoederen en particuliere bossen gelanceerd. Met het Manifest geven particuliere landgoederen aan wat zij willen en kunnen bijdragen aan de huidige klimaatopgaven.

()

Lees meer...

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!

10 goede redenen om HPG lid te worden

Waarom zou u lid worden van HPG/FPG?

Hier vindt u negen redenen...

HPG en FPG Kalender

Landgoeddag

18 april 2020 | Landgoed Prattenburg, Rhenen

De Landgoeddag van april is verplaatst naar zaterdag 19 september 2020.

Lees meer...

Algemene Ledenvergadering FPG

6 juni 2020 | Landgoed Beekzicht, Voorst

Save the date. Nadere informatie volgt.

Lees meer...

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!