Geachte bezoeker

Uw internet browser (Microsoft Internet Explorer) is verouderd. U kan de website bezoeken, maar niet alle functies gebruiken. Zo zal u waarschijnlijk niet kunnen inloggen en geen formulieren kunnen invullen. Wij raden u van harte aan een actuele browser te (laten) installeren op uw computer, ook voor uw eigen veiligheid. Deze site werkt met Safari, Firefox, Google Chrome en Explorer (vanaf versie 8).

Hollands Particulier Grondbezit (HPG)

Het Hollands Particulier Grondbezit (HPG) vertegenwoordigt ruim 12.000 ha van particuliere eigenaren in Noord- en Zuid-Holland. Een zeer gevarieerd gebied met landgoederen en buitenplaatsen in de binnen-duinrand, kleipolders in Zuid-Holland en de Zuidhollandse eilanden en eigendommen in de veenpolders van het Groene Hart en de gebieden boven Amsterdam.

Meer over HPG...

HPG Nieuws

Rubriek: Vertegenwoordigers waterschappen aan het woord

Dit keer Frank Hoekstra, de VBNE vertegenwoordiger in het algemeen bestuur van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

()

Lees meer...

Manifest Klimaatrobuuste Landgoederen, doet u ook mee?

Op 3 oktober 2019 is het Manifest Klimaatrobuuste landgoederen en particuliere bossen gelanceerd. Met het Manifest geven particuliere landgoederen aan wat zij willen en kunnen bijdragen aan de huidige klimaatopgaven.

()

Lees meer...

Ook provincie Zuid-Holland gaat aan de slag met bosbeleid

In het voorjaar van 2019 is door de Staten van Zuid-Holland een motie aangenomen om het provinciale bosbeleid uit te werken.

()

Lees meer...

HPG te gast bij meest noordelijk gelegen landgoed in Noord-Holland

Het HPG was 13 september met de algemene ledenvergadering te gast op landgoed Ter Coulster te Heiloo. Ter Coulster is het meest noordelijke gelegen traditionele NSW-landgoed van de provincie.

()

Lees meer...

Rapport Veerman: 'Bodemdaling is urgent, niet acuut'

Recent presenteerde Cees Veerman zijn rapport over bodemdaling in de Noord-Hollandse veenweiden. Veerman typeert het vraagstuk bodemdaling als ' wel urgent, niet acuut.'

()

Lees meer...

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!

10 goede redenen om HPG lid te worden

Waarom zou u lid worden van HPG/FPG?

Hier vindt u negen redenen...