Geachte bezoeker

Uw internet browser (Microsoft Internet Explorer) is verouderd. U kan de website bezoeken, maar niet alle functies gebruiken. Zo zal u waarschijnlijk niet kunnen inloggen en geen formulieren kunnen invullen. Wij raden u van harte aan een actuele browser te (laten) installeren op uw computer, ook voor uw eigen veiligheid. Deze site werkt met Safari, Firefox, Google Chrome en Explorer (vanaf versie 8).

Hollands Particulier Grondbezit (HPG)

Het Hollands Particulier Grondbezit (HPG) vertegenwoordigt ruim 12.000 ha van particuliere eigenaren in Noord- en Zuid-Holland. Een zeer gevarieerd gebied met landgoederen en buitenplaatsen in de binnen-duinrand, kleipolders in Zuid-Holland en de Zuidhollandse eilanden en eigendommen in de veenpolders van het Groene Hart en de gebieden boven Amsterdam.

Meer over HPG...

HPG Nieuws

HPG-reactie op ontwerpvisie rijke groenblauwe leefomgeving

Richting de provincie is waardering uitgesproken over het werk dat is verricht en het resultaat zoals dat nu ter inzage is gelegd in de vorm van de ontwerpvisie rijke groenblauwe leefomgeving.

()

Lees meer...

Versterking bestuur HPG

 Tijdens de ALV van het HPG is Paul Smeets benoemd als bestuurslid.

()

Lees meer...

Aanvullende reactie partijen aan de waterschappen in ZH en NH

In de komende paar weken buigen de verschillende waterschappen in Zuid- & Noord-Holland  zich over de voorstellen van de Unie van Waterschappen om de waterschapsbelasting te herzien.  

 

()

Lees meer...

Algemene ledenvergadering HPG

Vrijdag 21 september vond de jaarvergadering van het HPG plaats. Het moment en gelegenheid om elkaar weer te spreken en deel te nemen aan een vol programma. Er was dan ook een mooi aantal leden op af gekomen.  

 

()

Lees meer...

Veranderde aanpak in een veranderende wereld

Het bestuur en de staf van het Hollands Particulier Grondbezit wil haar (potentiële) leden directer en actiever betrekken bij de vereniging, belangenbehartiging en maatschappelijke opgaven.

()

Lees meer...

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!

10 goede redenen om HPG lid te worden

Waarom zou u lid worden van HPG/FPG?

Hier vindt u tien redenen...

HPG en FPG Kalender

Forum of the Future of Agriculture 2019

9 april 2019

Jaarlijks ELO-congres (www.forumofthefuture.com/en/)

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!