Geachte bezoeker

Uw internet browser (Microsoft Internet Explorer) is verouderd. U kan de website bezoeken, maar niet alle functies gebruiken. Zo zal u waarschijnlijk niet kunnen inloggen en geen formulieren kunnen invullen. Wij raden u van harte aan een actuele browser te (laten) installeren op uw computer, ook voor uw eigen veiligheid. Deze site werkt met Safari, Firefox, Google Chrome en Explorer (vanaf versie 8).

Limburgs Particulier Grondbezit (LPG)

Het Limburgs Particulier Grondbezit (LPG) betrekt particuliere grondeigenaren bij de herinrichting van de provincie. Zij behartigt de belangen van haar leden, die samen meer dan 8.000 ha Limburgse grond bezitten, onder meer door plaats te nemen in diverse overleg- en uitvoeringsorganen.

Meer over LPG...

LPG Nieuws

Grondeigenaren bezoeken landgoed Bleijenbeek
leden maken kennis met de particuliere initiatieven in de Maasduinen

Voorzitter Jurjen de Boer opent zijn eerste jaarvergadering onder dankzegging aan A.S.R. dat we welkom zijn op landgoed Bleijenbeek. We gaan kennismaken met het landgoed en met de nieuwe coöperatie Maasduinen.

()

Lees meer...

Uitnodiging ALV van LPG juni 2017

Op 10 juni as organiseert LPG haar ledenvergadering. Heeft u belangstelling, meld u dan aan via info@bp-grondbezit.nl.

()

Lees meer...

Grondig voorjaar 2017

De nieuwe Grondig van LPG is uit. Voor elke grond/landgoedeigenaar met eigendommen in Limburg een must!

()

Lees meer...

nieuwe voorzitter LPG
Jurjen de Boer nieuwe voorzitter LPG

Afgelopen vrijdag 18 november 2016 kwamen ruim 80 leden en relaties in Kasteel Daelenbroeck bijeen voor de overdracht van het voorzitterschap van Limburgs Particulier Grondbezit. Er was veel lof voor de energieke en vakkundige inzet van Frederik Nijpjes. De nieuwe voorzitter Jurjen de Boer gaat in gesprek met leden, relaties en overheden, om de samenwerking te versterken. In het minisymposium kwam naar voren dat particuliere eigenaren onmisbaar zijn om het buitengebied te versterken en efficiënt te beheren.

()

Lees meer...

Afscheid voorzitter Frederik Nijpjes
Mini-symposium met focus op de het landelijk gebied: bekijk hier het fotoverslag

()

Lees meer...

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!

LPG en FPG Kalender

Beheerdersdag

29 september 2017 | Heerlijkheid Mariënwaerdt

Dé jaarlijkse kennis- en netwerkdag over bos- en natuurbeheer. De FPG is partner van de Beheerdersdag en zal onder andere een workshop geven: "De kracht van het landgoedmodel." Tickets zijn vanaf nu beschikbaar. Meer actuele informatie via www.beheerdersdag.nl

Ledenvergadering LPG

20 november 2017, 19:30 – 22:00 | Roermond, Theater Hotel de Oranjerie

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!