Geachte bezoeker

Uw internet browser (Microsoft Internet Explorer) is verouderd. U kan de website bezoeken, maar niet alle functies gebruiken. Zo zal u waarschijnlijk niet kunnen inloggen en geen formulieren kunnen invullen. Wij raden u van harte aan een actuele browser te (laten) installeren op uw computer, ook voor uw eigen veiligheid. Deze site werkt met Safari, Firefox, Google Chrome en Explorer (vanaf versie 8).

Zeeuws Particulier Grondbezit (ZPG)

Het Zeeuws Particulier Grondbezit (ZPG) is de jongste afdeling binnen de Federatie Particulier Grondbezit. Onze leden hebben voor een groot deel agrarische eigendommen, maar ook eigenaren van historische landgoederen, nieuwe landgoederen en natuurterreinen zijn lid. ZPG heeft een actief bestuur met een belangrijk netwerk. Er is een goede samenwerking met Provincie en de Zeeuwse partners.

Meer over ZPG...

ZPG Nieuws

Nieuwe FBE bestuurder namens ZPG
Coen Rutgers volgt Leo Klompe op

Op de eerste FBE bijeenkomst weer aan tafel stond de opvolging van Leo Klompe op de agenda. Leo werd vanochtend door de voorzitter geprezen om zijn betrokkenheid met de mensen 'in het veld' en de WBE's.

()

Lees meer...

Ledenbijeenkomsten gaan naar het najaar
Digitale belangenbehartiging

Het zijn bijzondere tijden, wij hopen dat u allen in goede gezondheid bent en dat u zakelijk zicht blijft houden op herstel. Eerder hebben we gemeld dat we de ZPG juni vergadering doorschuiven naar een nadere datum in het najaar. Graag gaan wij dan met u in gesprek, o.a. over de continuïteit van uw ondernemingen, de droogteproblematiek en de Zeeuwse en landelijke ontwikkelingen.

()

Lees meer...

Zeeuwse pilot handhaving

 
Samen met de Regionale Uitvoeringsdienst en provincie zijn TBO's en particuliere eigenaren een Zeeuwse pilot gestart.

()

Lees meer...

ZPG leeft mee; bijeenkomsten uitgesteld!

 
Ook de provincie Zeeland wordt zwaar getroffen door de coronacrisis. Voorop staat ieders gezondheid. Uiteraard volgen wij de landelijke richtlijnen en nemen onze verantwoordelijkheid. De ledenvergadering met excursie, op 20 juni, gaat NIET door. De ALV schuiven we door naar 19 november, in de Merelhoeve.

 

()

Lees meer...

save the date ZPG ledenbijeeenkomsten 2020
Bestuur werkt aan een aantrekkelijk jaarprogramma

Leden en relaties zijn van harte welkom:

18 februari: bijeenkomsten Pacht en de toekomst van de Grondmarkt (Provincie Zeeland)

20 februari: Informatie Eikenprocessierups

31 maart: Forum for the Future of Agriculture te Brussel

Zaterdag 20 juni:

Het bestuur van ZPG organiseert de jaarlijkse bijeenkomst voor grondeigenaren. Tussen Groede en Breskens wordt gewerkt aan een uniek natuur-en recreatiegebied: Waterdunen. Dhr. Cees Slager zal ons informeren over de realisatie van Molecaten Park Waterdunen, www.molecaten.nl/waterdunen. Nadere info over het dagprogramma volgt later dit voorjaar.

Donderdag 19 november

Suggesties voor sprekers en onderwerpen zijn van harte welkom.

()

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!