Geachte bezoeker

Uw internet browser (Microsoft Internet Explorer) is verouderd. U kan de website bezoeken, maar niet alle functies gebruiken. Zo zal u waarschijnlijk niet kunnen inloggen en geen formulieren kunnen invullen. Wij raden u van harte aan een actuele browser te (laten) installeren op uw computer, ook voor uw eigen veiligheid. Deze site werkt met Safari, Firefox, Google Chrome en Explorer (vanaf versie 8).

Zeeuws Particulier Grondbezit (ZPG)

Het Zeeuws Particulier Grondbezit (ZPG) is de jongste afdeling binnen de Federatie Particulier Grondbezit. Onze leden hebben voor een groot deel agrarische eigendommen, maar ook eigenaren van historische landgoederen, nieuwe landgoederen en natuurterreinen zijn lid. ZPG heeft een actief bestuur met een belangrijk netwerk. Er is een goede samenwerking met Provincie en de Zeeuwse partners.

Meer over ZPG...

ZPG Nieuws

ledenvergadering in Zeeuws-Vlaanderen
Bezoek project Waterdunen

Leden en relaties van ZPG worden van harte uitgenodigd voor de ledenvergadering van het ZPG op zaterdag 4 september a.s. welke, conform de RIVM-richtlijnen, gehouden wordt in Zeeuws-Vlaanderen.

We komen samen in Breskens, aanvang vergadering 11.00 uur. U wordt verwacht in paviljoen Loods 10 aan de Nieuwesluisweg 50; 4511 RE Breskens

()

Lees meer...

FBE Zeeland zoekt een beleidsmedewerker

Om te zorgen dat het faunabeheer in Zeeland in goede banen wordt geleid is jouw juridische expertise meer dan welkom binnen het team. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid én de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als beleidsmedewerker. 

 www.faunabeheereenheid.nl/zeeland/NIEUWS/ArticleID/21510/VACATURE-BELEIDSMEDEWERKER-FAUNABEHEER-FBE-ZEELAND

()

Bijeenkomst ZPG en Provincie: Gebiedstafel Zeeuwse Omgevingsvisie
Welke bouwstenen zijn van belang voor grondeigenaren?

Denkt u mee in de laatste fase van de Zeeuwse Omgevingsvisie 2021?

Verschillende overheden en maatschappelijke organisaties hebben de afgelopen tijd gewerkt aan de Zeeuwse Omgevingsvisie. De Provincie Zeeland is zover dat zij uw mening wil weten over de conceptversie van de Zeeuwse Omgevingsvisie. 

Daarom willen we u uitnodigen voor een toelichting op de Zeeuwse Omgevingsvisie, op woensdag 24 februari a.s., van 20:00 tot uiterlijk 21:30 uur

De bijeenkomst is digitaal en deels interactief, zie het programma.

()

Lees meer...

Nieuwe FBE bestuurder namens ZPG
Coen Rutgers volgt Leo Klompe op

Op de eerste FBE bijeenkomst weer aan tafel stond de opvolging van Leo Klompe op de agenda. Leo werd vanochtend door de voorzitter geprezen om zijn betrokkenheid met de mensen 'in het veld' en de WBE's.

()

Lees meer...

Ledenbijeenkomsten gaan naar het najaar
Digitale belangenbehartiging

Het zijn bijzondere tijden, wij hopen dat u allen in goede gezondheid bent en dat u zakelijk zicht blijft houden op herstel. Eerder hebben we gemeld dat we de ZPG juni vergadering doorschuiven naar een nadere datum in het najaar. Graag gaan wij dan met u in gesprek, o.a. over de continuïteit van uw ondernemingen, de droogteproblematiek en de Zeeuwse en landelijke ontwikkelingen.

()

Lees meer...

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!