Geachte bezoeker

Uw internet browser (Microsoft Internet Explorer) is verouderd. U kan de website bezoeken, maar niet alle functies gebruiken. Zo zal u waarschijnlijk niet kunnen inloggen en geen formulieren kunnen invullen. Wij raden u van harte aan een actuele browser te (laten) installeren op uw computer, ook voor uw eigen veiligheid. Deze site werkt met Safari, Firefox, Google Chrome en Explorer (vanaf versie 8).

Zeeuws Particulier Grondbezit (ZPG)

Het Zeeuws Particulier Grondbezit (ZPG) is de jongste afdeling binnen de Federatie Particulier Grondbezit. Onze leden hebben voor een groot deel agrarische eigendommen, maar ook eigenaren van historische landgoederen, nieuwe landgoederen en natuurterreinen zijn lid. ZPG heeft een actief bestuur met een belangrijk netwerk. Er is een goede samenwerking met Provincie en de Zeeuwse partners.

Meer over ZPG...

ZPG Nieuws

Ledenbijeenkomsten gaan naar het najaar
Digitale belangenbehartiging

Het zijn bijzondere tijden, wij hopen dat u allen in goede gezondheid bent en dat u zakelijk zicht blijft houden op herstel. Eerder hebben we gemeld dat we de ZPG juni vergadering doorschuiven naar een nadere datum in het najaar. Graag gaan wij dan met u in gesprek, o.a. over de continuïteit van uw ondernemingen, de droogteproblematiek en de Zeeuwse en landelijke ontwikkelingen.

()

Lees meer...

Zeeuwse pilot handhaving

 
Samen met de Regionale Uitvoeringsdienst en provincie zijn TBO's en particuliere eigenaren een Zeeuwse pilot gestart.

()

Lees meer...

ZPG leeft mee; bijeenkomsten uitgesteld!

 
Ook de provincie Zeeland wordt zwaar getroffen door de coronacrisis. Voorop staat ieders gezondheid. Uiteraard volgen wij de landelijke richtlijnen en nemen onze verantwoordelijkheid. De ledenvergadering met excursie, op 20 juni, gaat NIET door. De ALV schuiven we door naar 19 november, in de Merelhoeve.

 

()

Lees meer...

save the date ZPG ledenbijeeenkomsten 2020
Bestuur werkt aan een aantrekkelijk jaarprogramma

Leden en relaties zijn van harte welkom:

18 februari: bijeenkomsten Pacht en de toekomst van de Grondmarkt (Provincie Zeeland)

20 februari: Informatie Eikenprocessierups

31 maart: Forum for the Future of Agriculture te Brussel

Zaterdag 20 juni:

Het bestuur van ZPG organiseert de jaarlijkse bijeenkomst voor grondeigenaren. Tussen Groede en Breskens wordt gewerkt aan een uniek natuur-en recreatiegebied: Waterdunen. Dhr. Cees Slager zal ons informeren over de realisatie van Molecaten Park Waterdunen, www.molecaten.nl/waterdunen. Nadere info over het dagprogramma volgt later dit voorjaar.

Donderdag 19 november

Suggesties voor sprekers en onderwerpen zijn van harte welkom.

()

Grondig ZPG: input voor de ambities van de provincie
Acutele info voor grondeigenaren in Zeeland

In deze najaarsgrondig wordt ingegaan op de ambities van de provincie Zeeland en de besluiten van de FBE.

()

Lees meer...

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!

ZPG en FPG Kalender

Algemene Ledenvergadering FPG

6 juni 2020 | Landgoed Beekzicht, Voorst

De ALV wordt verplaatst naar een latere datum.
Nadere informatie volgt.

Lees meer...

Ledenvergadering en excursie ZPG; bezoek Zeeuws-Vlaanderen uitgesteld

20 juni 2020, 10:30–15:30 | Waterdunen Zeeuws-Vlaanderen

Deze bijeenkomst wordt uitgesteld. De ALV zal op 19 november plaatsvinden. Mogelijk dat er in september een bezoek wordt gebracht aan Waterdunen.

Het bestuur van ZPG organiseert de jaarlijkse bijeenkomst voor grondeigenaren. Tussen Groede en Breskens wordt gewerkt aan een uniek natuur-en recreatiegebied: Waterdunen. Dhr. Cees Slager zal ons informeren over de realisatie van Molecaten Park Waterdunen, www.molecaten.nl/waterdunen.

Landgoeddag

19 september 2020 | Landgoed Prattenburg, Rhenen

De Landgoeddag van april is verplaatst naar zaterdag 19 september 2020.

Lees meer...

Algemene Ledenvergadering ZPG

19 november 2020, 16:30–18:30 | Merelhoeve; Nieuw en St Joosland

Leden/Zeeuwse grondeigenaren zijn welkom op deze Algemene Ledenvergadering van ZPG. Meldt u aan via zpg@grondbezit.nl. U kunt ook suggesties voor sprekers en onderwerpen mailen!

alleen voor FPG-ledenNiet alle berichten zijn zichtbaar, omdat u niet bent ingelogd. Dat kunt u in de linker kolom doen. Bent u FPG-lid en heeft u nog geen inlogcode, neem contact op!