ZPG Nieuws

Ledenbijeenkomsten gaan naar het najaar

Digitale belangenbehartiging

ZPG bijeenkomst uitgesteld!

Het zijn bijzondere tijden, wij hopen dat u allen in goede gezondheid bent en dat u zakelijk zicht blijft houden op herstel. Eerder hebben we gemeld dat we de ZPG juni vergadering doorschuiven naar een nadere datum in het najaar. Graag gaan wij dan met u in gesprek, o.a. over de continuïteit van uw ondernemingen, de droogteproblematiek en de Zeeuwse en landelijke ontwikkelingen.

U kunt m.b.t. de coronamaatregelen relevante informatie vinden via www.grondbezit.nl/fpg-nieuwsbericht/steeds-meer-corona-protocollen-beschikbaar.html

De digitale belangenbehartiging gaat door. Aan diverse vergaderingen waaronder deze van de FBE en de Federatieraad nemen we deel m.b.v. ‘Beeldbellen’. Een nieuwe ervaring en zeker blijvend bruikbaar om efficiënt af te stemmen. 28 mei staat een digitale bijeenkomst van de PCGR (Provinciale Commissie Groene Ruimte) gepland, met gedeputeerden Jo-Annes de Bat en Anita Pijpelink. Titus van der Torren en René de Bont nemen hier namens ZPG aan deel.

Heeft u vragen of behoefte aan ondersteuning, bel of mail met onze Regiocoördinator, René de Bont. We horen graag als we vanuit de vereniging iets voor u kunnen doen, vooral onder de huidige omstandigheden. Graag tot ziens, op een van de najaarsbijeenkomsten.