Federatie Particulier Grondbezit

Aankondiging excursie kruidenrijk grasland

May 8, 2023 by FPG

Na het succes van het Webinar over kruidenrijke graslanden in februari, is het nu mogelijk om de praktijk in het veld te ervaren en observeren! Roelof Jan Koops (Vlechtwerk) en Gerben Visser (IJssellandschap) nemen ons mee op excursie bij de Gooiermars. 

De Gooiermars is een relatief kleinschalig gebied tussen Deventer en Lettele dat een interessante mix biedt van natuur en landbouw, waarin de afgelopen jaren nieuwe natuur is gerealiseerd met voornamelijk grasachtige vegetatie. Zowel de ecologie, als het beheer van de kruidenrijke graslanden komt aan de orde in deze avondexcursie tussen de kruiden. 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar s.nijland@grondbezit.nl. 
Beperkt aantal plekken beschikbaar.