Federatie Particulier Grondbezit

Donatie gevraagd voor de bodemprocedure

August 1, 2023 by FPG

De toekomst van de jacht staat letterlijk op het spel. De minister voor Natuur en Stikstof, heeft opnieuw besloten om de jacht op konijnen in heel Nederland en op hazen in de provincies Groningen, Limburg en Utrecht niet te openen.

De Jagersvereniging, de NOJG en de Federatie Particulier Grondbezit zijn een bodemprocedure gestart en hebben hiervoor geld nodig om het beeld bij het ministerie te kantelen. Echter, een bodemprocedure kost geld, veel geld! Steun ons met een financiële bijdrage. Een bijdrage voor de buitensporige kosten die wij samen moeten maken. Uw bijdrage is harder nodig dan ooit tevoren.

Bij de Landeigenaar die op 15 september op de mat valt krijgt u een brief met meer informatie. U kunt dan de QR-code scannen, of ga naar www.jagersvereniging.nl/doneren-bodemprocedure om te doneren.

Samen staan wij sterker, dan ieder apart. Uw bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Henry Meijdam over de donatiecampagne