Federatie Particulier Grondbezit

Leer je groen!

October 10, 2023 by FPG

Leer je groen is het e-learningplatform voor iedereen die actief is bij een natuurorganisatie. Of je nu vrijwilliger bent of beroepskracht. In korte modules krijg je basisinformatie over je werkzaamheden in de natuur.

Wat we doen

Leer je groen biedt werknemers en vrijwilligers in de sector bos en natuur een structurele digitale leermogelijkheid. Een gemeenschappelijke basis die nodig is voor een professionele veilige en correcte uitvoering van het werk. Elk jaar worden zes modules ontwikkeld door de samenwerkende partners. Met de brede kennis en ervaringen in de praktijk maken we modules over o.a. vrijwilligers begeleiden, veilig binnen- en buitenwerken, duurzaamheid, planten en dieren.

Leer je Groen

Partners

Leer je groen is een samenwerkingsverband van werkgevers in de sector bos en natuur. Leden van FPG kunnen daarom gratis gebruik maken van Leer je Groen.

Aanmelden

FPG-leden kunnen zich aanmelden via fpg@grondbezit.nl, Na aanmelding wordt de inlog verzonden om toegang te krijgen tot de modules.