Federatie Particulier Grondbezit

Landbouwvakdagen 2024

May 3, 2024 by FPG

Op 4,5 en 6 juni zijn in Midden Beemster op het erf van HPG-bestuurslid Peter Helder de Landbouwvakdagen . Federatie Particulier Grondbezit zal hier aanwezig zijn met een stand. De Landbouwvakdagen zijn hét trefpunt voor melkveehouders, akkerbouwers, agrariërs met een gemengd bedrijf en bedrijven uit de bosbouwsector. 

Als bezoeker kunt u zich laten informeren over nieuwe producten, ontwikkelingen en innovaties in de branche, nieuwe machines en technieken. Er zijn demonstraties, doe-activiteiten en er is lekker eten. De stand van FPG is een deel van de tijd bemenst met een van de bestuursleden of een stafmedewerker van HPG/FPG.  

Als u interesse heeft om de vakdagen te bezoeken, dan kunt u via ons kantoor een relatiekaart bemachtigen voor een gratis entree. Neem contact op via fpg@grondbezit.nl