Federatie Particulier Grondbezit

Praktijkbijeenkomst Sensorisch Landschap

Afgelopen jaar is er hard gewerkt aan het analyseren van de meer dan 100 verschillende metingen die op 140 percelen zijn uitgevoerd. Inmiddels is de eerste mijlpaal bereikt en is het eindrapport van Sensorisch Landschap Fase 1 definitief. Het rapport is zeer gedetailleerd, maar hier kunt u samenvatting lezen die meer in gaat op (mogelijke) toepassing van de ontwikkelde indicatoren.

In januari ontvangen alle gebruikers de uitslagen van de percelen in een persoonlijk rapport. Graag zouden wij deze uitslagen gezamenlijk bespreken om meer toelichting te geven over de interpretatie van de indicatoren en de invloed van beheer én samen in discussie te gaan over de toegevoegde waarde van de indicatoren voor de grond-gebruiker en -eigenaar, nu en in de toekomst. Hiervoor organiseren wij twee bijeenkomsten:

31 januari 2023, Brabant en Gelderland Zuid-West.
Locatie: Nieuw Annaland Vught. Tijd: 12:30-16:00

13 februari 2023 – Overijssel en Gelderland Noord-Oost:
Locatie: Landgoed het Lankheet, Haaksbergen. Tijd: 12:30-16:00

Bent u onderdeel geweest van Sensorisch Landschap? Als u deel wilt nemen aan een bijeenkomst kunt u zich hier aanmelden. Dan weten wij hoeveel personen we kunnen verwachten. Voorafgaand aan de bijeenkomsten ontvangt u meer informatie over de locatie en het programma.

Share with others