Federatie Particulier Grondbezit

Deltaplan Biodiversiteitsherstel partnerbijeenkomst

Over de leden van FPG en de rol van biodiversiteitsherstel
De FPG-leden zijn voornamelijk landgoedeigenaren, boeren, kerkelijke stichtingen en verzekeraars. Het verbeteren van de biodiversiteit is een vereiste om een duurzame situatie op de landbouw-, natuur- en bosgronden van de leden te realiseren. De schoonheid van het landschap weegt mee in de beslissingen van de leden.

Tijdens de sessie zal FPG uitgebreid ingaan op hun doelstellingen voor biodiversiteit, hun benadering en de uitdagingen die zij tegenkomen in hun inspanningen om biodiversiteitsherstel te bevorderen. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen.

Landgoedeigenaar aan het woord
Omdat FPG draait om haar leden laten we graag ook een landgoedeigenaar aan het woord. Herma Winnemuller van landgoed Bleijendijk zal aan de hand van de praktijkvoorbeelden op haar landgoed laten zien welke kansen en uitdagingen er zijn om op zowel ecologische als economische duurzame wijze biodiversiteitsherstel te realiseren als particuliere grondeigenaar. 

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen. Na jouw aanmelding via onderstaande link zal je via e-mail een Teams-link ontvangen om de sessie bij te wonen.

Register

You can still register! Are you coming?

Yes, I want to register

Share with others