Federatie Particulier Grondbezit

Vacature belangenbehartiger/projectmedewerker

July 18, 2020 by FPG

Organiseer jij graag op eigen kracht evenementen over maatschappelijk

De FPG zoekt een belangenbehartiger/projectmedewerker Gelderland en Noord-Brabant (junior, 36 uur).

Organiseer jij graag op eigen kracht evenementen over maatschappelijk relevante thema’s? Heb je affiniteit met belangenbehartiging? Heb je altijd al op de mooiste plekken van Nederland willen komen? Werk je graag in Gelderland en Noord-Brabant? Lees dan verder!

Wie ben jij?
Je bent minimaal HBO opgeleid, met een accent op natuur, cultuur, landbouw of buitengebied - Je hebt affiniteit met onze doelgroep - Je hebt van nature een goed overzicht en kan structureren - Je bent goed in samenwerken - Affiniteit met lobby en belangenbehartiging is handig, kennis van projectmatig werken en organisatietalent noodzakelijk. 

Wat houdt je werk in?
Samen met collega’s en vrijwillige bestuurders ben je aan de slag voor het versterken van een  actieve vereniging. Daarvoor doe je aan verenigingszaken, projecten en collectieve belangenbehartiging.

Denk daarbij aan het opzetten van een programma voor en organiseren van ledenbijeenkomsten, maar ook bijvoorbeeld een verkiezingsdebat. Steeds vaker doen wij ook projecten. Concrete projecten met onze leden gaan over natuurinclusieve landbouw, verdienmodellen, duurzaam bodembeheer, bosbouw en over mogelijkheden voor natuurrealisatie door particuliere eigenaren. Bij belangenbehartiging ondersteun je onze bestuursleden en overleg je op het provinciehuis. 

Wat bieden wij jou?
Een gevarieerde baan met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid - Je werkt vanuit ons kantoor in Ede/Wageningen of Almkerk in nauwe samenwerking met je collega’s en de bestuurders van GPG en BPG.- De mogelijkheid om op prachtige plekken op landgoederen te komen - Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling - Een marktconform salaris, op basis van je ervaring - Een divers netwerk en gezellige collega’s!

Interesse?
Uitgebreide informatie over de vacature lees je hier. We ontvangen je motivatiebrief en CV graag zo spoedig mogelijk per e-mail op fpg@grondbezit.nl. Wil je daarbij vermelden waar je onze vacature hebt gevonden? Sluitingsdatum is 30 juli a.s.

Nadere informatie kan worden ingewonnen via ons secretariaat op tel. 0318-578 550.
Zie hier voor meer informatie over GPG en BPG.