Federatie Particulier Grondbezit

Berend Pastoor bestuurder Zone.college

March 2, 2021 by FPG

FPG-directeur Berend Pastoor wordt per 1 mei a.s. bestuurder

FPG-directeur Berend Pastoor wordt per 1 mei a.s. bestuurder van het Zone.college. Na ruim 5 jaar actieve en gewaardeerde inzet vertrekt hij bij de FPG.

De afgelopen vijf jaar heeft het FPG-bestuur met erg veel plezier gewerkt met Berend Pastoor als directeur. De FPG staat mede door zijn enorme inzet en passie goed op de kaart. Roel Robbertsen, voorzitter FPG, betreurt het vertrek van Berend dan ook, maar gunt hem deze mooie overstap van harte.

Veelzijdig en ervaren

Drs. Berend Pastoor trad ruim 5 jaar terug in dienst als directeur. FPG wenste bij zijn aantreden dat hij een stevige bijdrage leverde aan verdere professionalisering van de organisatie. Daarnaast moest hij de positionering en de lobby van de FPG versterken.  Mede door hem worden de belangen van onze leden goed behartigd, beschikt de FPG over een vitale werkorganisatie en werpen kennisdeling en een sterkere vereniging zichtbaar vruchten af.  Met focus op goed rentmeesterschap en respect voor eigendom heeft FPG een duidelijk profiel en positie, landelijk en provinciaal. Daarnaast kreeg het verenigingskarakter van FPG positieve impulsen. Het FPG-bestuur buigt zich nu over een opvolger die met hetzelfde elan hieraan verder bouwt.

Zone college

Door zijn overstap naar het Zone.college blijft Berend Pastoor verbonden met de groene sectoren. Het Zone.college verzorgt het onderwijs in de groene sector voor ruim 7.000 leerlingen, studenten en werkenden in Oost-Nederland. Het Zone.college heeft 800 medewerkers. Berend Pastoor treedt op 1 mei a.s. toe tot het college van bestuur. Het nieuwsbericht van het Zone.college vindt u hier.

2020 04 14 Berend Pastoor_vierkant