Federatie Particulier Grondbezit

VACATURE Landelijke belangenbehartiger

21 januari 2020 door FPG

De FPG wil haar werkorganisatie versterken met een 

De FPG wil haar werkorganisatie versterken met een landelijke belangenbehartiger.

Onze leden leveren een belangrijke maatschappelijke bijdrage aan de voedselvoorziening, cultuurhistorie, natuur- en landschapsbeheer en recreatiemogelijkheden. De FPG bundelt hun krachten en staat voor proactieve belangenbehartiging, een sterk netwerk en het delen van kennis

De belangenbehartiger die wij zoeken vertegenwoordigt onze leden succesvol richting samenleving en landelijke politiek. Ook ondersteun je ons bestuur daarbij, met beleidsadvies en organisatorisch. 

Naast inhoudelijke affiniteit met landbouw, natuur en landgoederen vraagt de functie scherpe communicatieve vaardigheden, verenigingsgevoel, politieke sensitiviteit en een energieke houding. Affiniteit met lobby en/of public affairs is gewenst, kennis van projectmatig werken een pré.

Het betreft in principe een voltijds functie (36 u p/w) met als standplaats ons FPG-kantoor in Ede/Wageningen. Daarbij werk je samen met een gevarieerd en enthousiast team van 12 collega's die in belangrijke mate werkzaam zijn als provinciaal belangenbehartiger.

Meer informatie over de organisatie, het functieprofiel en de procedure vind je hier. Op onze website vind je veel informatie over de concrete onderwerpen waar op de landelijke belangenbehartiging zich richt. Nadere informatie kan over de functie kan worden ingewonnen bij Berend Pastoor, directeur FPG. Dat kan via tel. (0318) 578 550. Sollicitaties graag naar fpg@grondbezit.nl.

 

 

Landgoed Junne_Fotografie Henk Vos HVJmedia vacature OPG