Federatie Particulier Grondbezit

Vacature FPG-beleidsadviseur

25 juni 2020 door FPG
Labels:

De FPG zoekt een beleidsadviseur/secretaris (HBO/WO) die onze leden succesvol vertegenwoordigt richting politiek en maatschappij. 

Onze leden leveren een belangrijke maatschappelijke bijdrage aan de voedselvoorziening, cultuurhistorie, natuur- en landschapsbeheer en recreatiemogelijkheden. De FPG bundelt hun krachten en staat voor proactieve belangenbehartiging, een sterk netwerk en het delen van kennis.

Wat zoeken we?

De beleidsadviseur die wij zoeken ondersteunt het FPG-bestuur, met beleidsadvies en organisatorisch. Ook ben je secretaris van verschillende landelijke werkgroepen en overleg je met ministeries en andere stakeholders. Daarbij heb je ook veel ledencontact. Verder werk je mee aan informatievoorziening richting onze leden en neem je deel aan projectmatige activiteiten. Op onze website vind je veel informatie over de concrete onderwerpen waarop de landelijke belangenbehartiging zich richt.

Het betreft in principe een voltijds functie (36u p/w) met als standplaats ons FPG-kantoor in Ede/Wageningen. De functie richt zich vooral op de landelijke belangenbehartiging, deels kan sprake zijn van ondersteuning bij provinciale belangenbehartiging. Gelet op de samenstelling van ons team zijn we op zoek naar een medior met enige beleidsmatige werkervaring, die bij ons volop kan doorgroeien.

Wat bieden we?

  • een gevarieerde baan met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid
  • een interessant, uitgebreid netwerk
  • de mogelijkheid om op prachtige plekken in Nederland te komen
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • een leuk team van medewerkers en betrokken en actieve bestuurders en leden
  • een marktconform salaris, op basis van je ervaring

Reageren:

Meer informatie over de organisatie, het functieprofiel en de procedure vind je hier. Nadere informatie over de functie kan worden ingewonnen bij Berend Pastoor, directeur FPG. Dat kan via tel. (0318) 578 550. Sollicitaties graag vóór 8 juli naar fpg@grondbezit.nl.