Federatie Particulier Grondbezit

Nog paar plekjes beschikbaar voor cursus voedselbos

14 februari 2023 door FPG

Heeft u een stukje grond tot uw beschikking en wilt u daarop een voedselbos aanleggen? Met de cursus Voedselbosontwerp maakt u een goede start. In acht dagen – tussen 17 maart en 27 oktober – leert u over ecologie, regelgeving en financiering en maakt u onder deskundige begeleiding een ontwerp voor jouw specifieke locatie.

De cursusdagen worden grotendeels gehouden op bestaande voedselboslocaties, zoals Ketelbroek in Groesbeek, Nieuwe Erven in Brummen en Voedselrijk in Ede. De docenten zijn allemaal betrokken bij eigen voedselbosprojecten en hebben jarenlange ervaring met voedselbosontwerp, bosbouw, regelgeving en permacultuur.

Praktische gegevens:
Wanneer: acht keer op vrijdag: 17 maart, 14 april, 12 mei, 9 juni, 7 juli, 15 september, 13 oktober en 27 oktober. Lesdagen duren van 10 – 16.30 uur.

Kosten: 750 euro

Meer informatie en inschrijven: https://www.natuurenmilieugelderland.nl/project/cursus-voedselbos-ontwerpen/

 

Voor meer informatie over dit bericht en de cursus:
Welmoed Rijpkema, w.rijpkema@natuurenmilieugelderland.nl 06-2523 9404