Federatie Particulier Grondbezit

23 oktober bijeenkomst Recreatie en Natuur

29 augustus 2023 door FPG
Labels:

UPG-leden zijn van harte welkom op de bijeenkomst over natuur en recreatie, georganiseerd met Bureau Buiten Gewoon en Provincie Utrecht. Natuur is aantrekkelijk voor recreanten, maar hoe houd je evenwicht in de belangen van natuur, biodiversiteit en rust ten opzichte van recreatieve activiteiten?  

Bureau Buiten Gewoon kreeg vande provincie Utrecht de vraag om te inventariseren hoe grondeigenaren omgaan met recreatiedruk op hun terreinen. Natuur is aantrekkelijk voor recreanten, maar hoe houd je evenwicht in de belangen van natuur, biodiversiteit en rust ten opzichte van recreatieve activiteiten?  Op deze avond kunt u uw ervaringen delen met de Provincie, en meedenken over oplossingen.