Federatie Particulier Grondbezit

Kennisdag Actieplan Boerenlandvogels Zuid-Holland

29 augustus 2023 door FPG
Labels:

Het Actieplan Boerenlandvogels bestaat 4 jaar. Op 12 oktober kijken we met alle partners terug en vooruit, met inspirerende sprekers en workshops over praktische maatregelen voor weidevogels en kuikenoverleving

Wanneer? 12 oktober, inloop vanaf 9.30 start programma 10u

Waar? De Dyck, Woubrugge

Voor wie? Agrarische collectieven, agrariërs, particuliere grondbezitters, terreinbeheerders, natuurbeheerders, faunabeheerders, vrijwilligers en andere betrokkenen bij boerenlandvogels. 

Wat? Een inspirerende dag over boerenlandvogels want het Actieplan Boerenlandvogels bestaat 4 jaar. Plenair kijken we terug: waar staan we na vier jaar Actieplan? Daarna zijn er twee workshoprondes rondom praktisch beheer ten dienste van boerenlandvogels, onder andere over kruidenrijk grasland-beheer,  over akkervogels, over het gebruik van drones, over kuikenoverleving, over plas-dras en vernatting en andere.

Klik hier voor het Aanmeldformulier voor de Kennisdag Boerenlandvogels