Federatie Particulier Grondbezit

Voorstel pachtwet op korte termijn naar buiten - Grondcast met Henry Meijdam

12 september 2023 door FPG

In deze aflevering van de Grondcast gaat presentator Niels van der Boom met Henry Meijdam in op de actualiteiten die spelen rond grondbezit. 

Belanghebbenden rond het dossier pacht hebben een overeenkomst bereikt over een nieuwe pachtwet. Dat vertelt Henry Meijdam, voorzitter van de Federatie voor Particulier Grondbezit (FPG) in de Boerenbusiness Grondcast. Meijdam noemt de overeenstemming tussen pachters en verpachters uniek.

In deze aflevering van de Grondcast gaat presentator Niels van der Boom met Henry Meijdam in op de actualiteiten die spelen rond grondbezit. Zo komen er fiscale wijzigingen aan die uiterst nadelig kunnen uitpakken.

Luister hier de hele aflevering