Federatie Particulier Grondbezit

Vacature directeur FPG

26 maart 2021 door FPG

Ben jij een directeur met een commerciële drive én verenigingsgevoel,

Ben jij een directeur met een commerciële drive én verenigingsgevoel, die thuis is in landbouw, landschap én natuur. Maak je graag werk van biodiversiteit én eigendomsrecht. En ben je goed in zakelijke bedrijfsvoering én het coachen van een dynamisch team? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Vanwege het vertrek van onze huidige directeur zoekt de Federatie Particulier Grondbezit een opvolger.

De FPG bundelt de krachten van haar leden en staat voor proactieve belangenbehartiging en actieve vereniging, gericht op een sterk netwerk en kennisdelen. De directeur gaat daarin voorop.

Ontwikkeling, verbinding en resultaat

Onze directeur is daarom een bruggenbouwer die helder communiceert met leden, bestuurders, collega’s en als boegbeeld naar buiten. Public Affairs en organisatieontwikkeling zijn voor de directeur als gesneden koek. Hij of zij is bovendien een inspirator en stimuleert het team van relatief jonge medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling. Ook voor het in goede banen leiden van zakelijke aspecten van de vereniging en organisatieontwikkeling draait de directeur zijn hand niet om. De directeur krijgt daarbij steun van onze bestuurders en geeft leiding aan de werkorganisatie.

Aantrekkelijk aanbod

Wij bieden een gevarieerde baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt samen met een enthousiast team vanuit ons moderne kantoor in Ede/Wageningen, in nauwe samenwerking met onze leden, bestuurders van FPG en onze Provinciale Verenigingen en een zeer divers netwerk. Verder bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een marktconform salaris. Het betreft een voltijds functie. Het salaris is gebaseerd op schaal 11 van de CAO bos en natuur.

Interesse?

Uitgebreide informatie over de vacature lees je hier. We ontvangen je motivatiebrief en CV graag zo spoedig mogelijk per e-mail op vacature@grondbezit.nl. Wil je daarbij vermelden waar je onze vacature hebt gevonden? Sluitingsdatum is 16 april a.s. Nadere informatie over de functie kan worden ingewonnen via ons secretariaat.